GOLDEN CALF - Orez glutinos - 1kg, punga / produs in Vietnam

GOLDEN CALF - Orez glutinos - 1kg, punga / produs in Vietnam

  • 10.80 Lei

  • 13.50 Lei

GOLDEN CALF - Orez glutinos - 1kg, punga / produs in Vietnam

Orezul glutinos este un tip de orez cultivat in principal in Asia de Sud-Est si Est, are boabe opace, un continut foarte scazut de amiloza si este deosebit de lipicios cand este gatit. Este consumat pe scara larga an Vietnam si in general in toată Asia.

GOLDEN CALF este alegerea perfecta pentru clientii care cauta o marca de hrana sanatoasa, prestigioasa, de inalta calitate. GOLDEN CALF a fost infiintata cu misiunea de a oferi clientilor globali orez delicios, parfumat si sanatos, produse agricole vietnameze 100%, de înaltă calitate.

Sursa de materii prime pentru linia de produse GOLDEN CALF este atent selectata si controlata strict de la cultivare pana la procesare, pentru a se asigura ca produsul final  indeplineste standardele stricte ale clientilor si consumatorilor din toata lumea. 

Informatii produs
Ingrediente orez glutionos, decorticat, sticlos, spartura 5%
Valori nutritionale Valori nutritionale per 100g: Valoare energetica: 1392kJ / 348 kcal, Proteine: 6g, Grasimi: 0g, din care acizi grasi saturati: 0g, Glucide: 80g, din care zaharuri: 0g, Sare: 0g, Fibre 0g
Etichete: GOLDEN CALF