GOLDEN CALF - Orez Japonica (pentru sushi) - 1kg, punga / produs in Vietnam

GOLDEN CALF - Orez Japonica (pentru sushi) - 1kg, punga / produs in Vietnam

  • 7.95 Lei

  • 15.90 Lei

GOLDEN CALF - Orez Japonica (pentru sushi) - 1kg, punga / produs in Vietnam

Orezul rotund Japonica, cunoscut si sub numele de orez sushi sau orez japonez, este un orez cu bob scurt, de inalta calitate, originar din Japonia. Orezul are un aspect rotund, alb sidefat, neted, delicat si mai putine sparturi. Datorita continutului sau ridicat de amilopectina si a multor alte substante precum glucoza, lipidele, proteinele, zaharurile si mineralele, orezul Japonica are o aderenta mai mare decat celelate tipuri de orez. Cand este gatit, orezul este foarte flexibil, alb, moale, are o aromă puternica de orez, o aroma dulce naturala.

GOLDEN CALF este alegerea perfecta pentru clientii care cauta o marca de hrana sanatoasa, prestigioasa, de inalta calitate. GOLDEN CALF a fost infiintata cu misiunea de a oferi clientilor globali orez delicios, parfumat si sanatos, produse agricole vietnameze 100%, de înaltă calitate.

Sursa de materii prime pentru linia de produse GOLDEN CALF este atent selectata si controlata strict de la cultivare pana la procesare, pentru a se asigura ca produsul final  indeplineste standardele stricte ale clientilor si consumatorilor din toata lumea. 

Informatii produs
Ingrediente orez japonica, decorticat, sticlos, spartura 3%
Valori nutritionale Valori nutritionale per 100g: Valoare energetica: 1360kJ / 340 kcal, Proteine: 6g, Grasimi: 0g, din care acizi grasi saturati: 0g, Glucide: 76g, din care zaharuri: 0g, Sare: 0g, Fibre 0g
Etichete: GOLDEN CALF