GOLDEN CALF - Orez Thai Hom Mali - 1kg, punga / produs in Vietnam

GOLDEN CALF - Orez Thai Hom Mali - 1kg, punga / produs in Vietnam

  • 12.72 Lei

  • 15.90 Lei

GOLDEN CALF - Orez Thai Hom Mali - 1kg, punga / produs in Vietnam

Orezul Thai Hom Mali este un orez parfumat exceptional deoarece poate fi plantat si recoltat doar o data pe an. Boabele de orez au forma alungita, sunt elastice si nerupte in jumatate. Orezul are o culoare alba si o suprafata frumoasa. Are un miros natural de iasomie cand este gatit. Chiar si racit, isi pastreaza o flexibilitate ridicata, oferind o masa delicioasa de la prima degustare.

GOLDEN CALF este alegerea perfecta pentru clientii care cauta o marca de hrana sanatoasa, prestigioasa, de inalta calitate. GOLDEN CALF a fost infiintata cu misiunea de a oferi clientilor globali orez delicios, parfumat si sanatos, produse agricole vietnameze 100%, de înaltă calitate.

Sursa de materii prime pentru linia de produse GOLDEN CALF este atent selectata si controlata strict de la cultivare pana la procesare, pentru a se asigura ca produsul final  indeplineste standardele stricte ale clientilor si consumatorilor din toata lumea. 

Informatii produs
Ingrediente orez thai hom mali, decorticat, sticlos, spartura 3%
Valori nutritionale Valori nutritionale per 100g: Valoare energetica: 1440kJ / 360 kcal, Proteine: 6g, Grasimi: 0g, din care acizi grasi saturati: 0g, Glucide: 84g, din care zaharuri: 0g, Sare: 0g, Fibre 0g
Etichete: GOLDEN CALF