JEAN DE VEYRAC


Jean de Veyrac - Mousse de rata - 65g / produs in Franta

Mousse de rata.O specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si un gust cu totul ..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina de bibilica cu rozmarin - 65g / produs in Franta

Terina de bibilica cu rozmarin.O specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si u..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina de fazan cu stafide de Corinthe - 65g / produs in Franta

Terina de fazan cu stafide de CorintheO specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calita..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina de gasca cu Monbazillac - 65g / produs in Franta

Terina de gasca cu MonbazillacO specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si un..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina de rata cu masline - 65g / produs in Franta

Terina de rata cu masline.O specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si un gus..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina taraneasca cu ciuperci - 90g / produs in Franta

Terina taraneasca cu ciuperci.O specialitate gourmet Franta.Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si un..

13.91 Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)