LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

  • 14.00 Lei

LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

Liefmans Fruitesse este o bere lejera, cu suc de fructe (mix de cirese, afine, soc, capsuni, zmeura), maturata cu cirese, care se serveste cu gheata. Liefmans, la origini este o bere produsa din diverse tipuri de bere. Originea amestecării a diferite tipuri de bere a fost aceea de a păstra berea preparată în timpul iernii, pentru vara fierbinte. In secolele trecute aceasta bere se putea pastra pana vara, fara sa necesite conditii speciale (frig) si care pe timp de vara se bea cat mai rece, in loc de apa (bere slab alcoolizata). Liefmans se prepară din malț palid, întunecat și prăjit. După fermentație, berea se maturizează timp de patru până la opt luni. Berile mai vechi sunt amestecate cu bere proaspătă, mai dulce, "nouă", pentru a-I imbogati aroma.

Braseria Liefmans dateaza din 1679, Liefmans fiind una dintre fabricile de bere din zona marilor beri belgiene. Aromele distinctive ale lui Liefmans derivă din procesul de fermentare mixtă, în vase deschise, amestecarea berii tinere și vechi și fermentare berii in sticle, în beciurile de la Oudenaarde.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, malt de grau, 15% fructe (cirese, afine, soc, capsuni, zmeura), fructoza, arome, hamei, indulcitor: acesulfam-k. Contine malt de orz
Valori nutritionale