MADAM HONG


MADAM HONG - BUBBLE TEA - iced tea cu perle si suc de mango - doza 320ml / produs in Taiwan

MADAM HONG - BUBBLE TEA - iced tea cu perle de fructe si suc de mango - doza 320ml / produs in ThailandaBautura de ceai cu perle (bule) de fructe si suc de mango. Descoperiti aroma naturala si autentica a fructului de mango infuzat cu grija intr..

12.00 Lei

MADAM HONG - BUBBLE TEA - iced tea cu perle si suc de mere - doza 320ml / produs in Taiwan

MADAM HONG - BUBBLE TEA - iced tea cu perle de fructe si suc de mere - doza 320ml / produs in ThailandaBautura de ceai cu perle (bule) de fructe si suc de mere. Descoperiti aroma naturala si autentica a marului infuzat cu grija intr-un ice tea d..

12.00 Lei

MADAM HONG - BUBBLE TEA - iced tea cu perle si suc de piersici - doza 320ml / produs in Taiwan

MADAM HONG - BUBBLE TEA - iced tea cu perle si suc de piersici - doza 320ml / produs in ThailandaBautura de ceai cu perle (bule) de fructe si suc de piersici. Descoperiti aroma naturala si autentica a piersicii infuzate cu grija intr-un ice tea ..

12.00 Lei

MADAM HONG - LADY BOBA - bubble tea cu perle de tapioca clasic - doza 315ml / produs in Taiwan

MADAM HONG - LADY BOBA - bubble tea cu perle de tapioca clasic - doza 315ml / produs in TaiwanBautura de ceai , cu lapte, cu perle (bule) de tapioca - clasicCeaiul cu perle (bule) de tapioca clasic marca Madam Hong este o adevarata incantare pentru i..

12.00 Lei

MADAM HONG - LADY BOBA - bubble tea cu perle de tapioca si zahar brun - doza 315ml / produs in Taiwan

MADAM HONG - LADY BOBA - bubble tea cu perle de tapioca si zahar brun - doza 315ml / produs in TaiwanBautura de ceai , cu lapte, cu perle (bule) de tapioca si zahar brunCeaiul cu perle (bule) de tapioca si zahar brun marca Madam Hong este o adevarata..

12.00 Lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)