MAREDSOUS TRIPLE -  Bere blonda 10% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

MAREDSOUS TRIPLE - Bere blonda 10% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

  • 15.00 Lei

MAREDSOUS TRIPLE - Bere blonda 10% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

Maredsous Tripel - bere artizanala, de abatie - "nec plus ultra"! - pentru iubitorii de bere artizanala.
Berea Maredsous Tripel este o bere de petrecere, berea "nec plus ultra". Aceasta bere tripel este berea calugarilor de la abatia Maredsous, pentru ocazii speciale, iesind in evidenta datorita culorii intense dar si gustului deosebit. Re-fermentarea in sticla este responsabila in mare masura pentru gustul deosebit. Aceasta bere de fermentatie inalta datoreaza culoarea chihlimbarului luminos utilizarii de malt special de caramel, fara adaugarea de zaharuri colorate.

Maredsous este berea autentica a calugarilor benedictini din manastirea Maredsous din Belgia. Manastirea este situata in Ardenii belgieni, la sud de orasul Namur, in provincia Namur, langa un sat pitoresc numit Denee.

La manastirea Maredsous, 33 de calugari traiesc, se roaga si lucreaza conform regulii Sfantului Benedict, o traditie care dateaza din secolul al VI-lea. Dedicarea si ospitalitatea sunt cele mai importante valori la manastirea lui Maredsous.

Berile abatiei Maredsous sunt inca preparate pe baza retetelor monahale a calugarilor benedictini, iar productia se face sub atenta supraveghere a comunitatii de caugari, reprezentata de staretul Bernard Lorent. O parte importanta a profitului generat de berile Maredsous este folosita pentru cauze caritabile.

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, drojdie, glucoza.
Etichete: MAREDSOUS