Oferta Speciala - 12 beri KAPITTEL BLONDE - bere blonda 6.5% alc. - 0.33l  - la pret special/ bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 12 beri KAPITTEL BLONDE - bere blonda 6.5% alc. - 0.33l - la pret special/ bere speciala Belgia

  • 96.00 Lei

  • 168.00 Lei

Oferta Speciala - 12 beri KAPITTEL BLONDE - bere blonda 6.5% alc. - 0.33l  - la pret special/ bere speciala Belgia

Aceasta este o bere de abatie, blonda de fermentatie inalta, cu o refermentare in sticla. 

La fel cum calugarii incearca sa isi consolideze comunitatile prin atragerea de noi calugari tineri, fabrica de bere Van Eecke a introdus aceasta bere in portofoliul sau pentru a raspunde cererii mari de bere blonda tip "pale ale". Aceasta bere blonda primiata cu medalia de aur in 2010 are un gust surprinzator, neted, usor de baut. Desi unii ar spune ca aceasta este o "bere blonda puternica", vei fi surprins sa descoperi un gust usor dulce-acrisor, cu nuante de drojdie si malt, cu note revigorante de flori, citrice si un final amarui. Finalul intriga printr-un contrast intre gustul floral, fin si carbonatarea usoara, suficent insa sa dea un aer revigorant si corp usor de baut.

Braseria Leroy, cea care produce acum aceasta bere de abatie, este de peste 4 secole sinonima cu berea traditionala si pasiunea pentru productia de bere, lucru care se reflecta in gama remarcabila de beri pe care le produce. Beraria Leroy a supravietuit revolutiei franceze si celor doua razboaie mondiale. In ziua de astazi generatiile a Xa si a XIa de proprietari sunt implicati in coordonarea activitatii braseriei.

Scurt istoric: in anul 1572 s-a stabilit beraria Het Sas (actual Leroy) langa Boezinge. In 1624 s-a stabilit beraria Van Eecke berarie de castel, pentru contele de WATOU. In 1795 beraria Van Eecke este neafectata de revolutia franceza, in timp de castelul contelui de Watou este ars din temelii. In anul 1862 familia Van Eecke incepe sa produca bere de inalta fermentatie in localitatea Watou. In anul 1915 beraria Het Sas este distrusa de trupele franceze. In anul 1924 beraria Het Sas este reinfiintata in centrul orasului Boezinge. In anul 1962 beraria Van Eecke trece in proprietatea familiei Leroy ca rezultat al legaturilor de familie. In anul 1995 se construieste o noua fabrica de bere la Boezinge capabila sa preia productia celor doua braserii Het Sas si Watou si sa permita si dezvoltarea viitoare, inclusiv pentru export. 

Braseria Leroy castiga ''Selectia Mondiala 2010'' cu premii pentru berile SAS Pils. KAPITTEL Blond si HOMMELBIER.

Informatii produs
Ingrediente Apa, malt de orz, drojdie, hamei. Contine orz.