oferta-speciala-2-beri-duvel-1-bere-duvel-1-duvel-tripel-hop-1-pahar-degustare-duvel-200ml-bere-speciala-belgia

oferta-speciala-2-beri-duvel-1-bere-duvel-1-duvel-tripel-hop-1-pahar-degustare-duvel-200ml-bere-speciala-belgia

  • 31.00 Lei

  • 41.00 Lei

Oferta Speciala - 1 bere DUVEL  8,5% alc. 0,33l + 1 bere DUVEL TRIPEL HOP  9,5% alc 0,33l impreuna cu un pahar de bere Duvel 200ml pentru degustare.

Un cadou excelent pentru un bautor de bere.

Produsul nu este permanent pe stoc, disponibilitate de cateva ori pe an.

DUVEL este într-adevăr o bere plină de contraste și descoperiri surprinzătoare. Aspectul său de culoare aurie, strălucirea delicată și gustul rafinat și matasos cu aromă complexă si un echilibru perect intre duce si amar ascund un conținut de alcool de 8,5%. Arome secundare includ citrice, mere, hamei și drojdie. Aromele de malț palid apar pe tot parcursul degustarii, insotit de note de drojdie puternică, hamei și de alcool. Taria data de continutul de 8,5% loveste in mijlocul palatului , incalzind gustul pana la capat. Datorită echilibrului dintre aroma sa fina si gustul amarui,

Duvel ocupă o poziție unică în bogata tradiție belgiană de bere. Gulerul de spuma distinctiv al lui Duvel este creat printr-un proces magic de fermentare in sticla.

DUVEL TRIPEL HOP CITRA - Bere blonda 9.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Incepând cu anul 2007, braseria Duvel Moortgat s-a ocupat cu dezvoltarea unei beri noi la a carei productie sa se foloseasca trei soiuri diferite de hamei. S-a facut acest lucru tocmai pentru a oferi noii sale beri Duvel o întorsătură surprinzătoare de gust. Braserii de la Duvel Moortgat nu adaugă pur și simplu un al treilea soi de hamei la crearea lui Tripel Hop, ei aplica, de asemenea, un proces special de uscare a hameiului. În acest caz, în afară de adăugarea hameiului obișnuit în timpul procesului de productie a berii, se adaugă conuri suplimentare de hamei într-o etapă ulterioară a procesului de fabricare a berii. Acest lucru intensifică și îmbunătățesc aromele de hamei din berea finala. Cel de-al treia soi de hamei adaugat este cultivat în Valea Yakima din Washington (SUA) și îmbogățește gustul cu tente proaspete de grapefruit și fructe tropicale.

Secretul gustului amarui subtil a lui Duvel se află în hameiul și drojdiile folosite în timpul procesului de fabricare a berii. Drojdia este cultivată din aceeași sursă pe care a adus-o Albert Moortgat cu el din Scoția în 1918. Duvel își datorează gustul său sofisticat procesului unic de condiționare a berii in sticle ce are loc pe o perioada de 90 de zile: berea este tinuta 2 săptămâni în "pivnițele calde" unde are loc o a doua fermentație, dupa care este tinuta inca 6 saptamani in "pivnițele reci". Numai atunci cand gustul final este atins, berea este gata să fie expediata și apreciata în întreaga lume.

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, glucoza
Valori nutritionale
Etichete: DUVEL