oferta-speciala-4-beri-belgiene-artizanale-la-pret-special

oferta-speciala-4-beri-belgiene-artizanale-la-pret-special

  • 51.00 Lei

  • 64.00 Lei

Oferta speciala contine 4 beri artizanale produse de braseriile aflate in proprietatea producatorului Duvel Moortgat: DUVEL, MAREDSOUS TRIPLE, LA CHOUFFE si MAREDSOUS BRUIN la un pret special.

O ocazie unica de a incerca diferite tipuri de beri belgiene artizanale, poate cele mai cunoscute beri belgiene din lume.

NOTA: stoc limitat, se vinde la acest pret doar in limita stocului disponibil.

DUVEL - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala. Duvel este într-adevăr o bere plină de contraste și descoperiri surprinzătoare. Aspectul său de culoare aurie, strălucirea delicată și gustul rafinat și matasos cu aromă complexă si un echilibru perect intre duce si amar ascund un conținut de alcool de 8,5%. Arome secundare includ citrice, mere, hamei și drojdie. Aromele de malț palid apar pe tot parcursul degustarii, insotit de note de drojdie puternică, hamei și de alcool. Taria data de continutul de 8,5%  loveste in mijlocul “palatului”, incalzind gustul pana la capat. Datorită echilibrului dintre aroma sa fina si gustul amarui, Duvel ocupă o poziție unică în bogata tradiție belgiană de bere.

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala. La Chouffe, o bere Blonda Ale din Ardeni. Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp berile speciale produse aici au câștigat o recunoaștere și loialitate pasională în multe țări din întreaga lume. Produsul emblematic al braseriei este bere LA CHOUFFE: o bere ale blond aurie, cu parfum de hamei si o aromă distinctă de fructe proaspete, cu note lejere de cuisoare si inflexiuni de malt. O bere cu un gust amar pronunțat, sec, ușor dulce, cu note discrete de mirodenii, ințepator și astringent.

MAREDSOUS TRIPLE -  Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere de abatie. In ceea ce priveste calugarii de la abatia Maredsous, berea Maredsous Triple este o bere de petrecere, berea lor "nec plus ultra". Aceasta bere tripel este o bere pentru ocazii speciale, iesind in evidenta datorita culorii intense dar si gustului deosebit. Re-fermentarea in sticla este responsabila in mare masura pentru gustul deosebit. Aceasta bere de fermentatie inalta datoreaza culoarea chihlimbarului luminos utilizarii de malt special de caramel, fara adaugarea de zaharuri colorate.

MAREDSOUS BRUIN - Bere bruna 10% alc. - 0.33l / bere de abatie. Gustul berii Maredsous Brune este unul puternic caramelizat, bine echilibrat cu o tenta finala amaruie si parfum de hamei.

Un cadou excelent pentru o persoana care este un bautor de bere.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, glucoza
Valori nutritionale
Etichete: DUVEL