oferta-speciala-4-beri-chimay-rouge-bere-aramie

oferta-speciala-4-beri-chimay-rouge-bere-aramie

  • 62.00 Lei

  • 72.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri CHIMAY ROUGE - Bere aramie 7% alc. - 0.33l - la pret special / bere trapista Belgia

Chimay Rouge a fost prima bere produsa de calugarii trapisti de la manastirea Scourmont. Principalele caracteristici ale acestei beri sunt culoarea aramie, aroma de fructe, un gust echilibrat, amarui si racoritor.

Aromele de fructe prezente sunt cele de coacaze si caise, arome dublate de un gust sec si acidulat.

Considerata de multi amatori de bere begiana ca fiind cea mai placuta bere din portofoliu, Chimay Rouge este introducerea ideala in cunoasterea gamei si traditiei berilor Chimay.

Chimay este o bere Trapista autentica. Este facuta in incinta unei manastiri Trapiste, sub controlul si responsabilitatea integrala a unei comunitati de calugari. Veniturile provenite din vanzarea de bere Trapista sunt 100% folosite pentru scopuri sociale si de caritate.

Berea Chimay este facuta in cadrul manastirii Notre Dame de Scourmont Abbey si este una din cele 6 beri din Belgia care poarta semnul official de “Bere Trapista”. Acest semn este acordat de catre Asociatia Internationala Trapista. 

Gustul extraordinar al berii Chimay are la baza 2 ingrediente unice: apa care provine de la puturile de apa din incinta manastirii si de la drojdia selectionata de Pere Theodore dupa ani de cercetari.

Ca si vinul, berea Chimay se poate pastra in beci pentru mai multi ani. Trecerea timpului inobileaza o bere trapista.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, grau, zahar, hamei si drojdie.
Etichete: CHIMAY