oferta-speciala-4-beri-kapittel-pater-bere-aramie-la-pret-special-bere-de-abatie-belgia

oferta-speciala-4-beri-kapittel-pater-bere-aramie-la-pret-special-bere-de-abatie-belgia

  • 44.00 Lei

  • 56.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri KAPITTEL PATER - Bere aramie, 6% alc. - 0.33l - la pret special / bere de abatie Belgia

Kapittel Pater este o bere tipica de abatie, aramie, de fermentatie inalta, cu o refermentare in sticla. La aceasta bere se folosesc 4 tipuri diferite de malt (inchis) pentru a da un gust cu arome de ciocolata si caramel si o nota subtila de citrice. 

Braseria Leroy, cea care produce acum aceasta bere de abatie, este de peste 4 secole sinonima cu berea traditionala si pasiunea pentru productia de bere, lucru care se reflecta in gama remarcabila de beri pe care le produce. Beraria Leroy a supravietuit revolutiei franceze si celor doua razboaie mondiale. In ziua de astazi generatiile a Xa si a XIa de proprietari sunt implicati in coordonarea activitatii braseriei.

Scurt istoric: in anul 1572 s-a stabilit beraria Het Sas (actual Leroy) langa Boezinge. In 1624 s-a stabilit beraria Van Eecke berarie de castel, pentru contele de WATOU. In 1795 beraria Van Eecke este neafectata de revolutia franceza, in timp de castelul contelui de Watou este ars din temelii. In anul 1862 familia Van Eecke incepe sa produca bere de inalta fermentatie in localitatea Watou. In anul 1915 beraria Het Sas este distrusa de trupele franceze. In anul 1924 beraria Het Sas este reinfiintata in centrul orasului Boezinge. In anul 1962 beraria Van Eecke trece in proprietatea familiei Leroy ca rezultat al legaturilor de familie. In anul 1995 se construieste o noua fabrica de bere la Boezinge capabila sa preia productia celor doua braserii Het Sas si Watou si sa permita si dezvoltarea viitoare, inclusiv pentru export. 

Braseria Leroy a castigat 'la 'Selectia Mondiala 2010'' premii pentru berile SAS Pils. KAPITTEL Blond si HOMMELBIER.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente Apa, malt de orz, drojdie, hamei. Contine orz.
Etichete: KAPITTEL