oferta-speciala-4-beri-kasteel-2pahare-gourmet-pentru-degustare-150ml-bere-speciala-belgia

oferta-speciala-4-beri-kasteel-2pahare-gourmet-pentru-degustare-150ml-bere-speciala-belgia

  • 58.00 Lei

  • 78.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri Kasteel: 1 bere donker (bruna) 11% alc., 1 bere tripel (blonda) 11% alc., 2 beri rouge (aramie) 8% alc. 0,33l,  + 2 pahare gourmet, speciale pentru degustarea berii (150ml) / bere speciala Belgia.

Produsul nu este permanent pe stoc.

O ocazie de a incerca o bere deosebita belgiana. Un cadou excelent pentru o persoana care este un bautor de bere.

KASTEEL DONKER este adevăratul erou al gamei "Kasteel". Se prepară din 1989 și este prima bere Kasteel originală. Numele Kasteel este o referire clară la castelul Ingelmunster deținut de familia Van Honsebrouck. Acest frumos castel este prezentat pe etichetă, pe sticla și pe paharul de bere.Când procesul de fabricare al acestei berii s-a încheiat, această bere este lasata la "odihnit" cel puțin șase săptămâni înainte să iasă din fabrica de bere. O caracteristică deosebită a acestei beri artizanale maro este ca este facuta cu hamei din Anglia. De-a lungul anilor, berea și-a schimbat numele de mai multe ori. Inițial a fost lansata ca Kasteelbier Donker, sa transformat în Kasteelbier Bruin, apoi Kasteel Bruin înainte de a se întoarce la rădăcinile sale: Kasteel Donker.

KASTEEL TRIPEL este o triplă adevarata din flamanda vestică, îmbogățită cu hameiul belgian. CEO Braseriei Xavier Van Honsebrouck afirmă ferm că acest Tripel este la fel de solid ca un castel, și să fim cinstiți, există câteva triple care realizează un conținut atât de ridicat de alcool. Această bere a fost lansată la câțiva ani după berea Kasteel Donker , fiind astfel al doilea cel mai vechi membru al familiei Kasteel. Amestecul remarcabil de malț și hamei nobili conferă acestei beri o aromă deosebită și un gust deosebit de blând. Kasteel Tripel este o bere lucioasă, cu o culoare aurie cristalină. Când este turnata corect in pahar, aceasta vă va recompensa cu un guler spumos si voluptuos.Inițial, această bere era denumită Kasteel Blond , până când fabrica de bere a ales să producă un nou soi blond cu un volum mai mic de alcool. Acesta a fost numit apoi Kasteel Blond, în timp ce preparatul original a fost re-botezat Kasteel Tripel. Kasteel Tripel servește și ca bere de bază pentru "Trignac" : primul Tripel maturat în butoaie de brandy.

KASTEEL ROUGE este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată" ofertă din gama de bere Kasteel. Deoarece aceasta bere este produsă în mod diferit de berile tipice belgiene cu fructe, braseria Van Honsebrouck preferă să numească această bere "fructată", mai degrabă decât o bere cu fructe. Spre deosebire de majoritatea berii cu fructe, care include gama St.Louis de la Van Honsebrouck, această bere nu este făcută prin adăugarea cireșelor sau a altor fructe la berea de baza geuze. CEO-ul braseriei, Xavier Van Honsebrouck afirmă că acest proces oferă o experiență de gust cu totul diferită. Un lucru este sigur, Kasteel Rouge garantează o explozie de gust.


Informatii produs
Ingrediente apă, drojdie, zahăr, hamei și malț de orz
Valori nutritionale
Etichete: KASTEEL