ST. LOUIS PREMIUM PECHE - Bere cu piersici 2.6% alc. - 0.25l / bere Belgia

Oferta Speciala - 4 beri ST. LOUIS PREMIUM PECHE - Bere cu piersici 2.6% alc. - 0.25l - la pret special / bere Belgia

  • 44.00 Lei

  • 56.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri ST. LOUIS PREMIUM PECHE - Bere cu piersici 2.6% alc. - 0.25l - la pret special / bere Belgia

St. Louis Premium  Peche este o bere cu piersici realizata pe baza de lambic. Aceasta bere are cel mai mic continut de alcool dintre toate berile din gama St Louis Premium de la braseria Van Honsenbrouk, aroma de piersica nu este dominanta in gust dar se simte foarte bine in miros. St Louis Premium Peche este o bere lejera, racoritoare, preferata de cei care nu doresc berile industriale sau cele cu grad ridicat de alcool.

Berile cu fructe pe baza de Lambic sunt unice in lume. Berea de tip "Lambic' este obtinuta fara adaos de drojdie, prin fermentatia naturala a bacteriilor prezente in timpul iernii in aerul din regiunea Bruxel. Berea astfel obtinuta este apoi pusa la invechit in butoaie de lemn pentru o perioada de minim un an. Amestecata cu alte Lambic-uri de diverse maturatii ea devine o bere tip "Gueuze", o bere acidulata si racoritoare fara sa fie amara, cum se facea inainte de aparitia si extinderea masiva a berilor 'lager'. Berea Gueuze este numita de catre unii specialisti de bere 'champagne de Bruxelles ". Amestecata cu fructe: cirese , zmeura, piersici sau coacaze ea se transforma in "Kriek",  "Framboise",  "Peche" sau "Cassis" beri lejere de vara, foarte placute.

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, grau, concentrat de piersici , zahar, hamei, arome, indulcitori (steviol glicozide din stevia).
Valori nutritionale
Etichete: ST LOUIS