Oferta Speciala - 4 beri cu fructe: 2 Cherry Chouffe + 2 Liefmans Fruitesse - la pret special - beri artizanala cu fructe / bere Belgia

Oferta Speciala - 4 beri cu fructe: 2 Cherry Chouffe + 2 Liefmans Fruitesse - la pret special - beri artizanala cu fructe / bere Belgia

  • 50.00 Lei

  • 62.00 Lei

Oferta Speciala de bere fructata: 2 sticle Cherry Chouffe 8% alc. 0,33l + 2 sticle Liefmans Fruitesse 3,8% alc. 0,25l la pret special.

Acest produs nu este permanent pe stoc, diaponibilitate de cateva ori pe an.

LIEFMANS FRUITESSE cu 3,8% alc. este o bere "cuminte", lejera, cu suc de fructe (mix de cirese, afine, soc, capsuni, zmeura) , maturata cu cirese, care se serveste cu gheata. Liefmans, la origini este o bere produsa din diverse tipuri de bere. Originea amestecării a diferite tipuri de bere a fost aceea de a păstra berea preparată în timpul iernii, pentru vara fierbinte. In secolele trecute aceasta bere se putea pastra pana vara, fara sa necesite conditii speciale (frig) si care pe timp de vara se bea cat mai rece, in loc de apa (bere slab alcoolizata). Liefmans se prepară din malț palid, întunecat și prăjit. După fermentație timp de o săptămână, berea se maturizează timp de patru până la opt luni. Berile mai vechi sunt amestecate cu bere proaspătă, mai dulce, "nouă", pentru a-i imbogati aroma.

Braseria Liefmans dateaza din 1679, Liefmans fiind una dintre fabricile de bere din zona marilor beri belgiene. Aromele distinctive ale lui Liefmans derivă din procesul de fermentare mixtă, în vase deschise, amestecarea berii tinere și vechi și fermentare berii in sticle, în beciurile de la Oudenaarde.

Prin contrast, CHERRY CHOUFFE este o bere "obraznica" cu 8% alcool, cu 12% visine.  

Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp berile speciale produse aici au câștigat o recunoaștere și loialitate pasională în multe țări din întreaga lume.

La sfârșitul anilor '70, Pierre Gobron și Christian Bauweraerts s-au angajat într-o încercare de a produce beri de specialitate, deosebite de orice bere disponibila în acel moment. La 27 august 1982, primul lot din LA CHOUFFE a fost terminat și "Voila!". Berile de la braseria D’Achouffe sunt acum disponibile în mai mult de 20 de țări din întreaga lume.

La mijlocul anului 2006, Gobron și Bauweraerts au ales să încredințeze viitorul indragitilor gnomi lui Duvel Moortgat, ambii fondatorii ramanand încă implicați în operațiunile de fabricare a berii.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente Liefmans Fruitesse: apa, malt de orz, malt de grau, 15% fructe (cirese, afine, soc, capsuni, zmeura), fructoza, arome, hamei, indulcitor: acesulfam-k. Contine malt de orz. Cherry Chouffe: apa, malt de orz, sirop de zahar invertit, 12% visine, hamei, extract de morcov negru, aroma, indulcitor acesulfam-k, glicozide de steviol
Valori nutritionale
Etichete: CHOUFFE