• Oferta Speciala - 3 beri Maredsous: BLOND, BRUIN, TRIPLE 0.33l + 1 pahar / oferta speciala

Oferta Speciala contine 3 beri MAREDSOUS: blond 6% alc 0,33l, bruin 8% alc. 0,33l si triple 10% alc. 0,33l impreuna cu un pahar de bere Maredsous.

Produsul nu este permanent pe stoc, disponibilitate de cateva ori pe an.

Un cadou excelent pentru o persoana care este un bautor / cunoscator de bere.

O ocazie de a incerca diferite tipuri de bere de abatie belgiana. 

Maredsous este berea autentica a calugarilor benedictini din manastirea Maredsous din Belgia. Manastirea este situata in Ardenii belgieni, la sud de orasul Namur, in provincia Namur, langa un sat pitoresc numit Denee. La manastirea Maredsous, 33 de calugari traiesc, se roaga si lucreaza conform regulii Sfantului Benedict, o traditie care dateaza din secolul al VI-lea. Dedicarea si ospitalitatea sunt cele mai importante valori la manastirea lui Maredsous.

Berile abatiei Maredsous sunt inca preparate pe baza retetelor monahale a calugarilor benedictini, iar productia se face sub atenta supraveghere a comunitatii de caugari, reprezentata de staretul Bernard Lorent. O parte importanta a profitului generat de berile Maredsous este folosita pentru cauze caritabile.

Oferta Speciala - 3 beri Maredsous: BLOND, BRUIN, TRIPLE 0.33l + 1 pahar / oferta speciala

  • Pret normal cu TVA: 46,97 Lei
  • Pret PROMO cu TVA:

    36,97 Lei


NOTA: Magazinul online Belfoods.ro face eforturi permanente pentru a actualiza toate informaţiile de pe site. Uneori insa se pot strecura inadvertente sau erori de operare. Producatorii pot modifica designul , ingredientele sau pretul unui produs fara preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.