OXFAM


OXFAM - Choco drink BIO - pudra instant 375g / produs in Belgia

OXFAM - Choco drink BIO - pudra instant 375g / produs in BelgiaBautura instant din cacao si zahar brun, ingrediente provenind din agricultura organica. Combinata cu lapte iese o bautura de ciocolata cu un gust deosebit. Se poate servi calda sau rece,..

35.00 Lei

OXFAM - Cola BIO - 0.33l / produs in Belgia

Oxfam - bautura carbogazoasa Cola, cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in to..

8.00 Lei

OXFAM - Lapte de Cocos BIO (99% cocos)- 400ml / produs in Belgia

Oxfam - lapte de cocos (99% cocos), cu ingrediente provenind din agricultura organica. Fara adaos de apaOxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in di..

25.00 Lei

OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia Sale

OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia

Oxfam - Limonada carbogazoasa cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in toata l..

8.00 Lei
12 buc. 6.00 Lei / buc.

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)