OYAKATA - Supa instant cu taietei si aroma de pasta de soia Miso, 66 g  - produs de Ajinomoto

OYAKATA - Supa instant cu taietei si aroma de pasta de soia Miso, 66 g - produs de Ajinomoto

  • 7.95 Lei


  • PROMO:

  • Pentru 8 buc. sau mai multe, pretul este de 7,16 Lei / buc.
  • Pentru 8 buc. sau mai multe, pretul este de 7,16 Lei / buc.

OYAKATA - Supa instant cu taietei si aroma de pasta de soia Miso, 66 g - produs de Ajinomoto

Gata in 4 minute.

Firma Ajinomoto a fost infiintata in Japonia in anul 1903 de catre Saburosuke Suzuki II, care a dorit sa vanda condimentul AJI-NO-MOTO® in toata lumea. Acesta este primul condiment UMAMI din lume ce avea la baza descoperirea facuta de dr Dr. Kikunae Ikeda, cel care a creeat acidul glutemic extras din kombu. Produsele dezvoltate de firma Ajinomoto au la baza deviza Eat Well, Live Well si doresc sa asigure atat un gust deosebit, unic cat mai aproape de gustul produsului japonez original/traditional, dar si un caracter nutrional adecvat, cat mai sanatos pentru fiecare produs in parte.

Ambalajul contine 1 portie (320 ml de produs gata de servire).

Mod de preparare: 1. Deschideti capacul pe jumatate si adaugati condimentele din plic. 2. Turnati 280 ml de apa fierbinte (pana la linia indicata pe recipient). 3. Inchideti capacul si lasati timp de 3 minute. 4. Amestecati cu grija si savurati!

Informatii produs
Ingrediente Taietei instant (82%): faina de grau, ulei de palmier, amidon modificat, sare, agenti de crestere (carbonati de sodiu, carbonati de potasiu). Condimente pudra (13.5%): pudra de pasta de soia miso (25%) (boabe de soia, orez, sare, orz), potentiator de aroma: E621, E635; maltodextrina, lactoza din lapte, sare, sos de soia pudra (boabe de soia, grau, maltodextrina, sare), zahar, pudra de usturoi, pudra de extract de oase de porc, pudra de extract de pui (extract de pui, maltodextrina, sare), proteina de porumb hidrolizata (proteina de porumb hidrolizata, sare), pudra de ghimbir, piper negru, ulei de palmier, arpagic, colorant: E150c; chilli. Garnitura (4,5%): porumb, morcov, telina. Produsul poate sa contina urme de: crustacee, moluste, dioxid de sulf si sulfiti, oua, peste, telina, mustar, susan.
Valori nutritionale Valori nutritionale ale produsului gata de servire: per 100 ml: Valoare energetica: 390 kJ/ 93 kcal; Grasimi: 3,9 g, din care acizi grasi saturati: 2,0 g; Glucide: 12 g, din care zaharuri: 1,1 g; Proteine: 2,2 g; Sare: 0,88 g.
Etichete: OYAKATA, BICH CHI