OYAKATA -Supa instant cu taietei si aroma de pasta de soia, 83 g punga  - produs de Ajinomoto

OYAKATA - Supa instant cu taietei si aroma de pasta de soia, 83 g punga - produs de Ajinomoto

  • 7.50 Lei


  • PROMO:

  • Pentru 11 buc. sau mai multe, pretul este de 6,38 Lei / buc.

OYAKATA - Supa instant cu taietei si aroma de pasta de soia, 83 g punga  - produs de Ajinomoto

Gata in 4 minute.

Firma Ajinomoto a fost infiintata in Japonia in anul 1903 de catre Saburosuke Suzuki II, care a dorit sa vanda condimentul AJI-NO-MOTO® in toata lumea. Acesta este primul condiment UMAMI din lume ce avea la baza descoperirea facuta de dr Dr. Kikunae Ikeda, cel care a creeat acidul glutemic extras din kombu. Produsele dezvoltate de firma Ajinomoto au la baza deviza Eat Well, Live Well si doresc sa asigure atat un gust deosebit, unic cat mai aproape de gustul produsului japonez original/traditional, dar si un caracter nutrional adecvat, cat mai sanatos pentru fiecare produs in parte.

Mod de preparare: Puneti taiteii intr-un bol impreuna cu continutul plicului. Adaugati 450ml apa fierbinte. Lasati acoperit timp de 3min.

Amestecati cu grija si savurati!

Informatii produs
Ingrediente Taietei instant (88%): faina de grau, ulei de palmier, amidon modificat, sare, agenti de crestere (carbonati de sodiu, carbonati de potasiu). Condimente pudra (12%): pudra de pasta de soia (24%) (boabe de soia, grau, maltodextrina, sare), sare, potentiator de aroma: E621, E635; zahar, pudra din extract de pui (extract de pui, maltodextrina, sare), zahar caramelizat, arome (contine gluten), pudra de usturoi, pudra de ceapa, grasime de pui, maltodextrina, arpagic uscat, piper negru, proteina hidrolizata de porumb (proteina hidrolizata de porumb, sare), corector de aciditate: acid lactic. Produsul poate sa contina urme de: crustacee, moluste, dioxid de sulf si sulfiti, oua, peste, telina, mustar, susan.
Valori nutritionale Valori nutritionale ale produsului gata de servire: per 100 ml: Valoare energetica: 991 kJ/ 237 kcal; Grasimi: 11,2 g, din care acizi grasi saturati: 5,0 g; Glucide: 29,1 g, din care zaharuri: 2,0 g; Proteine: 4,2 g; Sare: 1,07 g.
Etichete: OYAKATA, BICH CHI