Politica de retur / reclamatii

      -  Cumparatorul poate sa adreseze orice reclamatie Vanzatorului folosind formularul special de la rubrica Servicii Clienti / Returnari / Formular Returnare sau in scris la adresa office@befoods.ro furnizand toate detaliile mentionate in Formularul de Returnare
-   Vanzatorul va transmite Cumparatorului un raspuns in maxim 48 ore de le primirea reclamatiei, urmand ca in maxim 30 de zile sa solutioneze problema sesizata.
-   Conform legislatiei in vigoare Cumparatorul are dreptul de a returna produsele cumparate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
-   Solicitarile de returnare transmise dupa perioada de 14 zile calendaristice nu vor fi luate in considerare.
-   Pentru a fi acceptate la retur, Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare ca la livrare (nedeterioarate si intacte dpdv fizic) in ambalajul original, nedegradat, dezfacut, rupt si ambalate intr-un mod care sa le protejeze pe perioada transportului.
-   Vanzatorul are dreptul de a refuza returul produselor care, din cauza ambalarii necorespunzatoare, ajung la depozit deteriorate.
-   Cheltuielile cu returnarea Produselor revin in totalitate Cumparatorului, conform art 14 (2) din OGU 34/2014. Returnarea produselor poate avea loc prin curier rapid sau posta, la alegerea Cumparatorului
-   Dupa receptionarea Produselor returnate, in cazul in care acestea se afla in aceasi stare ca la livrare Site-ul va returna Cumparatorului contravaloarea acestora, prin transfer bancar, in termen de maxim 14 zile lucratoare. Daca Cumparatorul nu dispune de cont bancar, suma respectiva va fi expediata prin mandat postal.
-   Cumparatorul este rugat sa nu se grabeasca atunci cand cumpara, sa nu comande de pe device-uri improprii, unde scrisul este foarte mic sau nu prezinta o vizibilitate buna. Vanzatorul a depus toate eforturile pentru a prezenta produsele astel incat sa se poate lua o decizie de cumparare informata corect.
-   Daca returnarea are legatura cu defecte de fabricatie, vicii ascunse, greseala de livrare Cumparatorul poate solicita inlocuirea produsului de catre Site. In acest caz costul returului (transport) va fi suportat de catre Site. In plus Site-ul va retrimite Produsele catre Consumator in termen de cel mult  5zile lucratoare, fara a percepe taxa de livrare.
-   Desigilarea Produsului anuleaza dreptul de retur al Cumparatorului.