SIGOJI - Praline Paves ciocolata neagra, cu caramel si vanilie de Madagascar - 100g / produs in Belgia

SIGOJI - Praline Paves ciocolata neagra, cu caramel si vanilie de Madagascar - 100g / produs in Belgia

  • 15.00 Lei

  • 36.00 Lei

SIGOJI - Praline Paves ciocolata neagra, cu caramel si vanilie de Madagascar - 100g / produs in Belgia

Ciocolata gourmet. 

Sigoji a creat un produs extraordinar combinand ciocolata neagra produsa cu cacao din fermele din Camerun, cu carmel si vanilie de Madagascar. Un produs care incanta papilele gustative a celor mai pretentiosi gurmanzi. Pralinele Paves sub forma patrata, ambalate individual, sunt printre cele mai gourmet produse create de Sigoji. 

Acest produs ofera o degustare senzoriala exceptionala a pralinelor de ciocolata neagra belgiene, caramel si vanilie.

Sigoji este o fabrica de ciocolata de familie cu productie artizanala, situata in regiunea Namur din Belgia. Sigoji se produce in Belgia dar s-a nascut din pasiunea pentru ciocolata a lui Euphrasie Mbamba. Nascuta in Camerun, in mijlocul unei plantatii de cacao, ea a decis sa dezvolte singura ciocolata belgiana din boabele recoltate la ferma familiei sale. Degustand ciocolata Sigoji, veti gusta din plin din Africa. 

Sigoji se afla la baza Clubului "Engaged Chocolatiers" din Belgia. Obiectivul sau este sa permita fermierilor de boabe de cacao din Africa sa primească o compensatie echitabila pentru munca lor. Respectul pentru plantatiilor de cacao este, de asemenea, in centrul preocuparilor Sigoji. Utilizarea pesticidelor este interzisa, iar fasolea de cacao este recoltata numai cand este complet coapta. A alege Sigoji inseamna, asadar, sa optezi pentru calitate si etica.


Informatii produs
Ingrediente Masa de cacao min 68% (zahar de trestie nerafinat, unt de cacao, lapte praf, soia), smantana (lapte), zahar, glucoza, vanilie. Poate contine urme de nuci, lapte si soia.
Valori nutritionale Valoare nutritiva 461 kcal/100 g, Grasimi 26,85g (din care saturate 17,13g), glucide 53,91g (din care zaharuri 50,70g), proteine 2,54g, sare 0,018g
Etichete: LIMAR, SIGOJI