SNACK ITALY


LE PRECIATE - Snack din porumb si orez cu branza si ciuperci - 22g

LE PRECIATE - Snack din porumb si orez cu branza si ciuperci - 22gPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu ma..

6.00 Lei

LE PRECIATE - Snack din porumb si orez cu unt si ansoa - 22g

LE PRECIATE - Snack din porumb si orez cu unt si ansoa - 22gPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu mai puti..

6.00 Lei

LEGU PRO - Snack cu linte si naut si aroma de branza -25g

LEGU PRO - Snack cu linte si naut si aroma de branza -25gPlacerea crocanta si delicioasa a unui snack fara gluten, pentru antrenamentele tale de zi cu zi! Fara gluten. Fara arome chimice. Fara lactoza. Neprajit. 25% proteine. Snack Italy, produc..

5.00 Lei

LEGU PRO - Snack cu linte si naut si aroma de pizza -25g

LEGU PRO - Snack cu linte si naut si aroma de pizza -25gPlacerea crocanta si delicioasa a unui snack fara gluten, pentru antrenamentele tale de zi cu zi! Fara gluten. Fara arome chimice. Fara lactoza. Neprajit. 25% proteine. Snack Italy, produca..

5.00 Lei

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in Italia Sale
20% off
20% off

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips BIO de linte si porumb - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu m..

9.60 Lei12.00 Lei

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in Italia Sale
20% off
20% off

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips BIO de naut si porumb - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la masa. Acum cu ma..

9.60 Lei12.00 Lei

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de branza - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de branza - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare sau chiar la m..

9.00 Lei

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de ierburi mediteraneene - 70g / produs in Italia

SNACK ITALY - Chips de porumb si orez cu aroma de ierburi mediteraneene - 70g / produs in ItaliaPlacerea crocanta si delicioasa a unui produs fara gluten, neprajit, care poate fi savurat fara a te simți vinovat, in orice moment al zilei, ca o gustare..

9.00 Lei

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)