Specialitati gourmet, Franta

Canardie - Bloc de foie gras de canard (ficat de rata) - 65g / produs in Franta

Canardie - Bloc de foie gras de canard (ficat de rata) - 65g / produs in FrantaDa ati vazut bine, vestitul ficat de rata frantuzesc.Reteta traditionala frantuzeasca.O delicatesa cum numai francezii stiu sa faca. ..

31.95 Lei

Jean de Veyrac - Mousse de rata - 65g / produs in Franta

Mousse de rata.O specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si un gust cu totul ..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina de bibilica cu rozmarin - 65g / produs in Franta

Terina de bibilica cu rozmarin.O specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si u..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina de fazan cu stafide de Corinthe - 65g / produs in Franta

Terina de fazan cu stafide de CorintheO specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calita..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina de gasca cu Monbazillac - 65g / produs in Franta

Terina de gasca cu MonbazillacO specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si un..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina de rata cu masline - 65g / produs in Franta

Terina de rata cu masline.O specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si un gus..

11.53 Lei

Jean de Veyrac - Terina taraneasca cu ciuperci - 90g / produs in Franta

Terina taraneasca cu ciuperci.O specialitate gourmet Franta.Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati gourmet deosebite, de o calitate si un..

13.91 Lei

Les Bons Mets BIO - Terina de miel cu ardei copti si cimbru - 90g / produs in Franta Sale
10% off
10% off

Les Bons Mets BIO - Terina de miel cu ardei copti si cimbru - 90g / produs in Franta

Les Bons Mets BIO - Terina de miel cu ardei copti si cimbru - 90g / produs in FrantaO specialitate gourmet Franta!Les Bons Mets BIO este o marca premium, BIO a producatorului Ducs de Gascogne. Acesta este un producator regional de produse gourmet, ar..

17.10 Lei19.00 Lei

Les Bons Mets BIO - Terina de porc cu smochine - 90g / produs in Franta Sale
10% off
10% off

Les Bons Mets BIO - Terina de porc cu smochine - 90g / produs in Franta

Les Bons Mets BIO - Terina de porc cu smochine - 90g / produs in FrantaO specialitate gourmet Franta!Les Bons Mets BIO este o marca premium, BIO a producatorului Ducs de Gascogne. Acesta este un producator regional de produse gourmet, artizanale, poz..

17.10 Lei19.00 Lei

Les Bons Mets BIO - Terina de pui cu lamai confiate si migdale - 90g / produs in Franta Sale
10% off
10% off

Les Bons Mets BIO - Terina de pui cu lamai confiate si migdale - 90g / produs in Franta

Les Bons Mets BIO - Terina de pui cu lamai confiate si migdale - 90g / produs in FrantaO specialitate gourmet Franta!Les Bons Mets BIO este o marca premium, BIO a producatorului Ducs de Gascogne. Acesta este un producator regional de produse gourmet,..

17.10 Lei19.00 Lei

Les Bons Mets BIO - Terina de somon cu rosii uscate la soare - 90g / produs in Franta Sale
10% off
10% off

Les Bons Mets BIO - Terina de somon cu rosii uscate la soare - 90g / produs in Franta

Les Bons Mets BIO - Terina de somon cu rosii uscate la soare - 90g / produs in FrantaO specialitate gourmet Franta!Les Bons Mets BIO este o marca premium, BIO a producatorului Ducs de Gascogne. Acesta este un producator regional de produse gourmet, a..

17.10 Lei19.00 Lei

SABAROT - Ciuperci manatarci - 40g / produs in Franta

Sabarot - ciuperci manatarci deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot este o companie c..

21.23 Lei

SABAROT - Ciuperci manatarci si turta vacii - 40g / produs in Franta

Sabarot - ciuperci manatarci si turta vacii deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot es..

14.98 Lei

SABAROT - Ciuperci negre - 500g / produs in Franta

Sabarot - ciuperci negre deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot este o companie cu se..

57.52 Lei

SABAROT - Mix ciuperci de padure - 40g / produs in Franta

Sabarot - mix de ciuperci de padure deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot este o com..

12.54 Lei

SABAROT - Mix ciuperci de padure - 500g / produs in Franta

Sabarot - mix de ciuperci de padure deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot este o com..

78.38 Lei

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)