Specialitati gourmet, Franta

Avon & Ragobert - Medalion foie gras rata - 200g / produs in Franta Avon & Ragobert - Medalion foie gras rata - 200g / produs in Franta Sale
10% off
10% off

Avon & Ragobert - Medalion foie gras rata - 200g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Medalion foie gras rata - 200g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Avon & Ragobert este o marca de specialitati gourmet din Franta, zona Centre-Val de Loire, regiunea Sologne. Producatorul function..

49.50 Lei55.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de caprioara cu sampanie - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de caprioara cu sampanie - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Terina de caprioara cu sampanie fina ii va incanta pe cei care cauta o reteta fina si eleganta. Reteta asociaza delicatetea ca..

21.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de cerb cu afine - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de cerb cu afine - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Vrei o terina care este atat fina, cat si delicat acidulata? Atunci incercati fara ezitare terina de cerb cu afine. Aceasta reteta imb..

21.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de ficat de pasare cu stafide - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de ficat de pasare cu stafide - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta terina de ficat de pui invita la placere si o sa va incante papilele gustative. La aceast terina se imbina delica..

19.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de iepure cu mustar - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de iepure cu mustar - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta reteta este un clasic al gastronomiei franceze. Reteta combina delicatetea carnii de iepure cu mustarul fin a l'ancienne. U..

21.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de mistret cu vin de Bergerac - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de mistret cu vin de Bergerac - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta terina de mistret cu vin de Bergerac a fost gandita pentru iubitorii de vanat, pentru cei care cauta produse cu c..

21.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina de rata cu piper verde - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina de rata cu piper verde - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta terina are la baza o reteta regionala clasica si este printre cele mai vandute produse de la Avon & Ragobert. Veti d..

21.00 Lei

Avon & Ragobert - Terina taraneasca cu ciuperci - 180g / produs in Franta

Avon & Ragobert - Terina taraneasca cu ciuperci - 180g / produs in FrantaAvon & Ragobert - Terine cu deliciu epic.Aceasta terina taraneasca cu ciuperci are la baza tot ce este mai bun de la celelalte terine Avon. Te va face sa calatoresti in ..

19.00 Lei

Jean de Veyrac - Terina de cerb cu Armagnac - 65g / produs in Franta

Jean de Veyrac - Terina de cerb cu Armagnac - 65g / produs in FrantaO specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitati ..

19.00 Lei

Jean de Veyrac - Terina de gasca cu pere si suc de trufe - 65g / produs in Franta

Jean de Veyrac - Terina de gasca cu pere si suc de trufe - 65g / produs in FrantaO specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si ..

19.00 Lei

Jean de Veyrac - Terina de mistret cu merisor - 65g / produs in Franta

Jean de Veyrac - Terina de mistret cu merisor - 65g / produs in FrantaO specialitate gourmet Franta!Jean de Veyrac este un producator de familie cu sediul in Franta care are peste 60 de ani de experienta in productia de pateuri, terine si specialitat..

19.00 Lei

SABAROT - Ciuperci manatarci - 40g / produs in Franta

Sabarot - ciuperci manatarci deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot este o companie c..

34.00 Lei

SABAROT - Ciuperci manatarci si turta vacii - 40g / produs in Franta

Sabarot - ciuperci manatarci si turta vacii deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot es..

20.00 Lei

SABAROT - Ciuperci negre - 500g / produs in Franta

Sabarot - ciuperci negre deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot este o companie cu se..

83.00 Lei

SABAROT - Mix ciuperci de padure - 500g / produs in Franta

Sabarot - mix de ciuperci de padure deshidratateCrescute, culese, selectionate si ambalate in Franta.Ciupercile deshidratate sunt ideale pentru a asigura o constanta in calitatea si gustul oricarui preparat facut in bucatarie. Sabarot este o com..

120.00 Lei

SAMRA - Aroma de flori de portocal - 245ml / produs in Belgia

SAMRA - Aroma de flori de portocal - 245ml / produs in BelgiaAroma naturala de flori de portocal pentru uz alimentar.Apa de floare de portocal este o aroma culinara distilata din florile parfumate ale portocalului. Are o aroma distincta de citrice-fl..

8.00 Lei

SAMRA - Aroma de flori de trandafir - 245ml / produs in Belgia

SAMRA - Aroma de flori de trandafir - 245ml / produs in BelgiaAroma naturala de trandafir pentru uz alimentar.Apa de floare de trandafir este o aroma culinara distilata din florile parfumate ale trandafirilor. Are o aroma distincta de trandafir si ad..

8.00 Lei

Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)