st-feuillien-bere-abatie-belgia-ofeta-speciala-pret

st-feuillien-bere-abatie-belgia-ofeta-speciala-pret

  • 50.00 Lei

  • 61.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri 0,33l de la braseria St Feuillien: 2 blond 7,5% alc. 0,33l, brune 8,5% alc 0,33l, triple (blonda) 11% alc 0,33l la pret special / bere de abatie Belgia

ST FEUILLIEN BLOND este o bere blonda de abatie, tipic "belgian ale" usoara , cu o culoare aurie profundă, cu un guler neted și spumos. Reteta acestei beri este cea mai veche si cea mai apreciata din portofoliu. Este o bere de fermentare inalta si refermentare in sticla, o bere foarte parfumata cu nuante inconfundabile de arome de hamei si o nota de fructe (citrice) datorata condimentelor folosite in productie. Bere are o amărăciune intensă și totuși distinctivă și un gust puternic de malț, care este o încântare a palatului. Efectul general, totuși, este unul usor sec si de hamei. Toate aceste caracteristici fac din St-Feuillien Blonde o bere excelentă și foarte "baubila".

ST FEUILLIEN BRUNE este o bere bruna de abatie, de fermentare inalta si refermentare in sticla, cu o culoare maronie si reflexii rubinii, cu un guler generos si durabil. Are o aromă distinctivă care reflectă gama largă de ingrediente folosite în producția sa. Gustul fructat rezultată din fermentația berii care se amestecă în mod armonios cu o aromă dominantă de lemn dulce și de caramel. Gustul dominant este indisscutabil de malț. Gustul amar este rezultatul unei alchimii complexe între hameiul fin și malțul special folosit. Acestea îi conferă lui St-Feuillien Brune un aspect tipic de ciocolată neagră. Această bere creează o varietate nesfârșită de senzații cu un gust persistent și o aromă puternică.

ST FEUILLIEN TRIPLE este o bere blonda, tipica de abatie, de fermentare inalta si refermentare in sticla, cu o culoare galben pal, cu un guler alb, generos, neted si foarte compact. Aceasta bere dezvaluie un caracter de malt, distinct, cu o aroma bogata, o combinatie unica de nuante de hamei, condimente si buchetul tipic de fermentatie - foarte fructat. Fermentarea secundara in sticla ii confera o aroma unica datorita prezentei drojdiei. St-Feuillien Triple are un gust foarte puternic si extrem de persistent datorita densitatii sale și perioadei lungi de depozitare. Fie ca serviti ca un aperitiv racoritor in timpul verii, fie savurat in timpul lunilor de iarna, St-Feuillien Triple este o bere excelenta si va fi apreciata cu siguranta de un cunoscator.

St.Feuillien este o bere de abatie. Este a treia cea mai consumata bere belgiana din zona Bruxelles, dupa Duvel si Chimay. Brasseria St-Feuillien a fost înființată în 1873 de către Stéphanie Friart si se afla acum la a 5 a generatie a familiei Friart. Berile Saint-Feuillien sunt cunoscute predominant în aceste zile pentru caracterul condimentat al berilor sale. Blonda Saint-Feuillien este de asemenea considerată berea care reprezintă și caracterizează orașul Bergen (Mons).

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, mirodenii, zahar, drojdie de bere,
Valori nutritionale
Etichete: ST FEUILIEN