Oferta Speciala - 1 bax  de bere artizanala ST FEUILLIEN BRUNE - Bere bruna 8.5% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

Oferta Speciala - 1 bax de bere artizanala ST FEUILLIEN BRUNE - Bere bruna 8.5% alc. - 0.33l / bere de abatie Belgia

  • 168.00 Lei

  • 354.72 Lei

Oferta Speciala - 1 bax de bere artizanala ST FEUILLIEN BRUNE - bere bruna 8.5%alc - 0.33l / bere de abatie - la pret special

Acest lot a fost adus special pentru un targ de bere si acum se afla in lichidare stoc. Se vinde la multiplu de bax.

NOTA: stoc limitat, oferta valabila in limita stocului disponibil

ST FEUILLIEN Brune este o bere bruna de abatie, de fermentare inalta si refermentare in sticla, cu o culoare maronie si reflexii rubinii, cu un guler generos si durabil. Are o aromă distinctivă care reflectă gama largă de ingrediente folosite în producția sa. Gustul fructat rezultată din fermentația berii care se amestecă în mod armonios cu o aromă dominantă de lemn dulce și de caramel. Gustul dominant este indisscutabil de malț. Gustul amar este rezultatul unei alchimii complexe între hameiul fin și malțul special folosit. Acestea îi conferă lui St-Feuillien Brune un aspect tipic de ciocolată neagră. Această bere creează o varietate nesfârșită de senzații cu un gust persistent și o aromă puternică.

St.Feuillien este o bere de abatie. Este a treia cea mai consumata bere belgiana din zona Bruxelles, dupa Duvel si Chimay. Brasseria St-Feuillien a fost înființată în 1873 de către Stéphanie Friart si se afla acum la a 5 a generatie a familiei Friart. Berile Saint-Feuillien sunt cunoscute predominant în aceste zile pentru caracterul condimentat al berilor sale. Blonda Saint-Feuillien este de asemenea considerată berea care reprezintă și caracterizează orașul Bergen (Mons).

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, mirodenii, zahar, drojdie de bere,
Valori nutritionale