ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l / bere Belgia

ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l / bere Belgia

  • 14.00 Lei

ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l / bere Belgia

St. Louis Premium Kriek este un kriekenbier, o bere de cirese realizata pe baza de lambic. Un sfert din Sf. Louis Premium Kriek este sucul de cirese Obacinska krieken. In prealabil ciresele sunt inmuiate in gueuze timp de sase luni. Din punct de vedere buchet si degustare aceasta bere are un miros foarte agreabil, cu o paleta larga de nuante incepand cu cirese, spre tonuri de fructe confiate, prajitura fina și flori. La degustare, atacul dulce este echilibrat de o aciditate destul de pronuntata iar buchet are o savoare excelenta. St Louis Premium Kriek, o bere lejera, extraordinar de racoritoare.

Berile cu fructe pe baza de Lambic sunt unice in lume. Berea de tip "Lambic' este obtinuta fara adaos de drojdie, prin fermentatia naturala a bacteriilor prezente in timpul iernii in aerul din regiunea Bruxel. Berea astfel obtinuta este apoi pusa la invechit in butoaie de lemn pentru o perioada de minim un an. Amestecata cu alte Lambic-uri de diverse maturatii ea devine o bere tip "Gueuze", o bere acidulata si racoritoare fara sa fie amara, cum se facea inainte de aparitia si extinderea masiva a berilor 'lager'. Berea Gueuze este numita de catre unii specialisti de bere 'champagne de Bruxelles ". Amestecata cu cirese sau zmeura ea se transforma in "Kriek" si "Framboise", beri lejere de vara, foarte placute.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente apă, malț de orz, grâu, suc de cirese (30%), zahăr, hamei, arome, îndulcitori (steviol glicozide din stevia), antioxidanți (acid ascorbic).
Valori nutritionale
Etichete: ST LOUIS