VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PIERSICI - 0,75l / produs in Franta

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PIERSICI - 0,75l / produs in Franta

  • 20.00 Lei

  • 25.00 Lei

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PIERSICI - 0,75l

Fara zahar adaugat, fara conservanti.

Ingrediente cu provenienta agricultura organica.

Un produs PREMIUM, certificat organic atat in UE cat si in SUA (USDA Organic certified). Sticla folosita asigura prospetimea sucului si pastreaza nivelul de carbonatare.

Un produs deosebit comercializat de asociatia de producatori (fermieri) francezi Les Celliers Associes din zona Bretania. Produsul este vandut la export sub denumirea de Val de France in UE si SUA si sub denumirea de Val de Rance in piata locala, Franta.

Asociatia de fermieri produce cidrul si sucurile de fructe Val de Rance foarte apreciate in Franta, multe dintre produsele sale fiind castigatoare de premii pentru gust si calitate. Asociata de fermieri foloseste in productie doar merele proprii, tipuri de mere produse special pentru cidrul si pentru sucurile proprii, pentru a asigura un gust si o aroma unica.


Informatii produs
Ingrediente Suc de mere ECO din concentrat (90%), apa, dioxid de carbon, aroma naturala de piersici, acid citric. Fara conservanti. Fara zahar adaugat. Distribuitor certificat ecologic de: RO-ECO-026
Valori nutritionale Valori nutritionale per 100l: Valoare energetica: 37 kj / 146 kcal; Grasimi: 0,1g; din care acizi grasi saturati: <0.1g; Glucide: 8,5g; din care zaharuri: 8g; Fibre: <0,5g; Proteine: 0,2g; Sare: 0,03g.