BRASSERIE VAN HONSEBROUCK


KASTEEL BARISTA - Bere bruna cu ciocolata 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

Kasteel Barista Chocolate Quad este succesorul lui Kasteel Winter, o bere sezoniera care a fost intrerupta. Kasteel Barista este o bere de culoare maro intunecata de care te poti bucura tot anul - vara pe o terasa în aer liber sau iarna in fața unui ..

16.32 Lei

KASTEEL BLOND - Bere blonda 7% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL BLOND - bere blonda 7% alc., 033l / bere speciala BelgiaKasteel Blond este o bere adevarata care stinge setea. O bere belgiană blonda, răcoritoare, plina de caracter, cu un conținut relativ scăzut de alcool, în special în comparație cu conțin..

12.49 Lei

KASTEEL BLOND - Bere blonda 7% alc. - doza 0.5l / bere speciala Belgia

KASTEEL BLOND - bere blonda 7% alc., doza 0,5l / bere speciala BelgiaKasteel Blond este o bere adevarata care stinge setea. O bere belgiană blonda, răcoritoare, plina de caracter, cu un conținut relativ scăzut de alcool, în special în comparație cu c..

14.07 Lei

KASTEEL BRUN - Bere bruna 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL BRUN - bere bruna 11% alc. 033l / bere speciala BelgiaKasteel Donker este adevăratul erou al gamei "Kasteel". Se prepară din 1989 și este prima bere Kasteel originală. Numele Kasteel este o referire clară la castelul Ingelmunster deținut de f..

13.99 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - 0,33l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată" ofe..

13.49 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - doza 0.5l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - doza 0,5l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată"..

15.56 Lei

KASTEEL TRIPLE - Bere blonda 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL TRIPLE - bere blonda 11% alc, 0.33l / bere speciala BelgiaKasteel Tripel este o triplă adevarata din flamanda vestică, îmbogățită cu hameiul belgian. CEO Braseriei Xavier Van Honsebrouck afirmă ferm că acest Tripel este la fel de solid ca un ..

13.99 Lei

ST LOUIS PREMIUM FRAMBOISE - Bere cu zmeura 2.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

Berea St. Louis Premium Framboise este o bere de fructe bazată pe tradiționalele gueuze lambic. În timpul procesului de fabricare a berii se adaugă 25% suc, obținut din zmeura Willamette. Berea are o aromă unică între sirop și dulceată de zmeură un g..

12.49 Lei

ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l / bere Belgia

St. Louis Premium Kriek este un kriekenbier, o bere de cirese realizata pe baza de lambic. Un sfert din Sf. Louis Premium Kriek este sucul de cirese Obacinska krieken. In prealabil ciresele sunt inmuiate in gueuze timp de sase luni. Din punct de vede..

11.49 Lei

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)