Oferta Speciala - 1 bax de 24 buc bere artizanala VEDETT IPA - Bere blonda 5,5% alc. - 0.33l - la pret special / bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 1 bax de 24 buc bere artizanala VEDETT IPA - Bere blonda 5,5% alc. - 0.33l - la pret special / bere speciala Belgia

  • 96.00 Lei

  • 288.00 Lei

Oferta Speciala - 1 bax de 24 buc bere artizanala Vedett IPA (Indian Pale Ale), bere blonda, 5,5%alc - la pret special

Acest lot a fost adus special pentru un targ de bere si acum se afla in lichidare stoc. Se vinde doar la multiplu de bax.

NOTA: stoc limitat, se vinde doar in limita stocului disponibil.

Inventatorii berii "Indian Pale Ale" - IPA au adugat hamei suplimentar la reteta traditionala pentru a ajuta berea sa "supravietuiasca" calatoriei lungi (maritime) pana in India. Dezvoltata initial din considerente ce tin de pastrarea berii, azi este pastrata in portofoliul berarilor din considerente de gust, multi consumatori apreciind gustul amarui proununtat dat de hameiul adaugat suplimentar.

Vedett IPA ofera o explozie de gust amar si aromat, care creste in intensitate spre finalul degustarii, gust temperat de o tenta catifelata de neegalat, care duce la o experienta finala echilibrata, gustoasa si foarte accesibila. Gustul are note proaspete, fructate si florale care deschid drumul unor note ulterioare dulci de caramel , in timp ce nuante superbe de hamei continua sa incante papilele gustative mult dupa degustare.

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, glucoza