VIT's - Supa instant cu taietei si aroma de legume, 78g punga / produs in Malaezia

VIT's - Supa instant cu taietei si aroma de legume, 78g punga / produs in Malaezia

  • 5.00 Lei

VIT's - Supa instant cu taietei si aroma de legume, 78g punga / produs in Malaezia

Gata in 4 minute. Toink-Toink

VIT's este o gama de produse cu taitei instant care sunt foarte elastici si preambalati cu unele dintre aromele noastre preferate, cum ar fi curry, Tom Yam, rata, legume sau fructe de mare. Taieteii sunt atat de elastici incat fiecare muscatura iti da senzatia de saritura toink-toink.

Produsele VIT’s sunt certificate cu certificarea Malaysia Halal inca din anii 1980. Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd este unnul dintre cei mai mari producatori de taietei instant din Malaezia, care a fost inființat in anul 1975. 

Mod de preparare: Puneti taiteii intr-un bol, adaugati 400ml apa fierbinte. Adaugati condimentele si amestecati usor. Lasati acoperit timp de 3min. Sau puneti taiteii in 400ml apa, adaugati condimentele si incalziti timp de 6 minute in cuptorul cu microunde.

Amestecati cu grija si savurati!

Informatii produs
Ingrediente VIT's - Supa instant cu taietei si aroma de legume, 78g punga / produs in Malaezia Gata in 4 minute. VIT's este o gama de produse cu taitei instant care sunt foarte elastici si preambalati cu unele dintre aromele noastre preferate, cum ar fi curry, tom yam, rata, legume sau fructe de mare. Sunt atat de elastice incat fiecare muscatura iti da senzatia de saritura toink-toink. Produsele VIT’s sunt certificate cu certificarea Malaysia Halal inca din anii 1980. Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd este unnul dintre cei mai mari producatori de taietei instant din Malaezia, care a fost inființat in anul 1975. Mod de preparare: Puneti taiteii intr-un bol, adaugati 400ml apa fierbinte. Adaugati condimentele si amestecati usor. Lasati acoperit timp de 3min. Sau Puneti taiteii in 400ml apa, adaugati condimentele si incalziti timp de 6 minute in cuptorul cu microunde. Amestecati cu grija si savurati!
Valori nutritionale Valori nutritionale per 100g: Valoare energetica: 1838 kJ / 439 kcal, Proteine: 10g, Grasimi: 17g, din care acizi grasi saturati: 8g, Glucide: 63g, din care zaharuri: 9g, Sodiu: 2780mg, Sare: 6.95g. Alergeni: Contine gluten de grau. Poate sa contina urme de soia, crustacee si susan.
Etichete: OYAKATA, VIT'S, BICH CHI