Ciocolata belgiana

BIANCA - Trufe belgiene cu cacao - 175g / produs in in Belgia

Trufe de ciocolata belgiana cu un gust fin de cacao.Sunt delicioase, pur si simplu ti se topesc in gura. Trufele de ciocolata BIANCA produse in Belgia sunt perfecte pentru orice sarbatoare sau pur si simplu pentru un desert rapid si delicios servit l..

13.00 Lei

CAVALIER - Baton ciocolata lapte si crema banane, fara zahar adaugat - 40g / produs in Belgia

Ciocolata belgiana Cavalier, cu lapte si crema banane, fara zahar adaugat, cu maltitolAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana, fara zahar adaugat.Produsele Cavalier sunt destinate pentru persoanele care iubesc produsele de ciocola..

7.20 Lei

CAVALIER - Baton ciocolata neagra, fara zahar adaugat - 44g / produs in Belgia

Ciocolata belgiana Cavalier, neagra, fara zahar adaugat, cu maltitol.Acum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana, fara zahar adaugat. Produsele Cavalier sunt destinate pentru persoanele care iubesc produsele de ciocolata (in special c..

7.20 Lei

L'HERITAGE - Trufe belgiene cu cafea - 200g / produs in in Belgia

L'HERITAGE - Trufe belgiene cu cafea - 200g / produs in in BelgiaTrufe de ciocolata belgiana cu un gust fin de cafea.Sunt delicioasa, pur si simplu ti se topesc in gura.Trufele de ciocolata produse in Belgia sunt perfecte pentru orice sarbatoare sau ..

27.00 Lei

L'HERITAGE - Trufe belgiene cu caramel sarat - 200g / produs in in Belgia

L'HERITAGE - Trufe belgiene cu caramel sarat - 200g / produs in in BelgiaTrufe de ciocolata belgiana cu un gust fin de cacao si caramel sarat.Sunt delicioasa, pur si simplu ti se topesc in gura.Trufele de ciocolata produse in Belgia sunt perfecte pen..

27.00 Lei

LIMAR - Praline ciocolata Belgiana - 105g / produs in Belgia

LIMAR - Praline ciocolata Belgiana - 105g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. Limar este o afacere de familie integral belgiana, situata în Turnhout, care produce praline si alte ciocolate de sezon si tematice. Toate acestea sunt produse in mod..

26.00 Lei

LIMAR - Praline ciocolata Belgiana - 215g / produs in Belgia

LIMAR - Praline ciocolata Belgiana - 215g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. Limar este o afacere de familie integral belgiana, situata în Turnhout, care produce praline si alte ciocolate de sezon si tematice. Toate acestea sunt produse in mod..

42.00 Lei

SIGOJI - Praline Paves ciocolata cu lapte, cu caramel si unt sarat - 100g / produs in Belgia SIGOJI - Praline Paves ciocolata cu lapte, cu caramel si unt sarat - 100g / produs in Belgia Sale
58% off
58% off

SIGOJI - Praline Paves ciocolata cu lapte, cu caramel si unt sarat - 100g / produs in Belgia

SIGOJI - Praline Paves ciocolata cu lapte, cu caramel si unt sarat - 100g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. Sigoji a creat un produs extraordinar combinand ciocolata cu lapte produsa cu cacao din fermele din Camerun, cu caramel si floare de s..

15.00 Lei36.00 Lei

SIGOJI - Praline Paves ciocolata neagra, cu caramel si vanilie de Madagascar - 100g / produs in Belgia SIGOJI - Praline Paves ciocolata neagra, cu caramel si vanilie de Madagascar - 100g / produs in Belgia Sale
58% off
58% off

SIGOJI - Praline Paves ciocolata neagra, cu caramel si vanilie de Madagascar - 100g / produs in Belgia

SIGOJI - Praline Paves ciocolata neagra, cu caramel si vanilie de Madagascar - 100g / produs in BelgiaCiocolata gourmet. Sigoji a creat un produs extraordinar combinand ciocolata neagra produsa cu cacao din fermele din Camerun, cu carmel si vani..

15.00 Lei36.00 Lei

TRIANON - Foita crocanta de ciocolata neagra cu bucatele de zahar si gust de lamaie - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Foita crocanta de ciocolata neagra belgiana cu bucatele de zahar si gust de lamaieUn dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ing..

8.00 Lei

TRIANON - Sticks ciocolata cu caramel - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Sticks de ciocolata cu lapte belgiana cu aroma de caramel.Un dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ingredient (materie prima) ..

8.00 Lei

TRIANON - Sticks ciocolata lapte cu portocale - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Sticks de ciocolata cu lapte belgiana cu aroma de portocale.Un dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ingredient (materie prima..

8.00 Lei

TRIANON - Sticks ciocolata neagra cu menta - 75g / produs in Olanda

TRIANON - Sticks de ciocolata belgiana neagra cu arome de menta. Un dulce delicios din ciocolata fina belgiana.Trianon este o firma de familie cu sediul in Olanda care produce diverse sortimente de ciocolata folosind ca ingredient (materie prima) num..

8.00 Lei

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Belfoods este un fan declarat al ciocolatei Belgiene, in acest sens este partenerul pentru Romania al lui Cavalier, un specialist in ciocolata belgiana fara zahar adaugat, care produce ciocolata folosind materie prima de la cel mai bun furnizor de materie prima din lume, firma belgiana Callebaut. Pe langa Cavalier noi mai aducem in Romania si produse de la alti producatori de ciocolata  begieni: Bianca, Trianon, Dulcisana si chiar produse Oxfam.


Cine este Cavalier:Cine este Callebaut: