Produse fara zahar adaugat

Produse fara zahar adaugat

BONONIA DOLCI - Mini chec cu iaurt, fara zahar adaugat - 216g / produs in Italia

BONONIA DOLCI - Mini chec cu iaurt, fara zahar adaugat - 216g / produs in ItaliaUn dulce delicios, fara zahar adaugat, fara ulei de palmier, cu iaurt proaspat si oua proaspete.Din 1935 pana astazi, producatorul lui Bononia Dolci, Dino Corsini a luat ..

15.00 Lei

CAVALIER - Baton ciocolata lapte si crema banane, fara zahar adaugat - 40g / produs in Belgia

Ciocolata belgiana Cavalier, cu lapte si crema banane, fara zahar adaugat, cu maltitolAcum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana, fara zahar adaugat.Produsele Cavalier sunt destinate pentru persoanele care iubesc produsele de ciocola..

7.20 Lei

CAVALIER - Baton ciocolata neagra, fara zahar adaugat - 44g / produs in Belgia

Ciocolata belgiana Cavalier, neagra, fara zahar adaugat, cu maltitol.Acum puteti sa va bucurati de delicioasa ciocolata belgiana, fara zahar adaugat. Produsele Cavalier sunt destinate pentru persoanele care iubesc produsele de ciocolata (in special c..

7.20 Lei

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - C500 , cu aroma de lamaie si menta, zero zahar - 0.555l Sale

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - C500 , cu aroma de lamaie si menta, zero zahar - 0.555l

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - vitamina C500, cu aroma de lamaie si menta - 0.555l. ZERO zahar, ZERO caloriiOshee vitamina C500 este un produs recent dezvoltat de producator si completeaza gama Oshee ZERO (zero zahar, zero calorii). Acest prod..

5.95 Lei
6 buc. 3.00 Lei / buc.

OSHEE - apa cu vitamine si minerale - Zero - cu aroma de lamaie si lime 0.555l

OSHEE apa cu vitamine si minerale - ZERO - ZERO zahar. Apa cu aroma de lamaie si lime cu adaos de vitamine (vitamina C, vitamina B6, niacina vitamina B12 ) si magneziu. Oshee apa cu vitamine si minerale reprezinta o compozitie unica de apa aromata, v..

5.95 Lei

OSHEE - ice tea vitamin - Zero cu aroma de piersica - 0.555l

Oshee Vitamin Tea Peach - ZERO zahar - ZERO calorii. Oshee Tea Zero este o noutate in piata, o bautura de ceai , FARA zahar si ZERO calorii cu aroma de piersica si adaos de vitamine (niacina, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C). Produsul Oshee&nbs..

5.95 Lei

OSHEE - Isotonic Pure / Lime - 0.75l

OSHEE Isotonic PURE - ZERO zahar. Bautura isotonica necarbogazoasa cu aroma de lime si adaos de vitamine (B3, B5, B6, E) si L-carnitina NU contine zahar. Acest isotonic are un efect pozitiv in mentinerea echilibrului electrolitilor din organism,..

6.60 Lei

VAL DE FRANCE - L'AUTHENTIQUE FRENCH CIDER - Cidru brut 4.5% alc. - 0.33l / produs in Franta

Val de France - L’Authentique French Cider - cidru brut - un produs autentic traditional.Este un cidru premium, 100% din fructe, NATURAL, produs din cele mai bune mere Frantuzesti pentru cidru. Fara zahar adaugat, doar cidru de mere. Produs cu metoda..

9.90 Lei

VAL DE FRANCE - L'AUTHENTIQUE FRENCH CIDER - Cidru cu lamaie-ghimbir 4.5% alc. - 0.33l / produs in Franta

Val de France - L’Authentique French Cider - cidru cu lamaie si ghimbir - un produs autentic traditional.Este un cidru premium, 100% din fructe, NATURAL, produs din cele mai bune mere Frantuzesti pentru cidru, cu suc de lamaie si aroma naturala de gh..

9.90 Lei

VAL DE FRANCE - L'AUTHENTIQUE FRENCH CIDER - Cidru cu pere 4.5% alc. - 0.33l / produs in Franta

Val de France - L’Authentique French Cider - cidru cu pere - un produs autentic traditional.Este un cidru premium, 100% din fructe, NATURAL, produs din cele mai bune mere Frantuzesti pentru cidru, cu suc de pere. Fara zahar adaugat, doar cidru de mer..

9.90 Lei

VAL DE FRANCE - L'AUTHENTIQUE FRENCH CIDER - Cidru cu zmeura 4.5% alc. - 0.33l / produs in Franta

Val de France - L’Authentique French Cider - cidru cu zmeura - un produs autentic traditional.Este un cidru premium, 100% din fructe, NATURAL, produs din cele mai bune mere Frantuzesti pentru cidru, cu suc de zmeura. Fara zahar adaugat, doar cidru de..

9.90 Lei

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat - 0,75l / produs in Franta Sale
10% off
10% off

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat - 0,75l / produs in Franta

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat - 0,75l Fara zahar adaugat, fara conservanti.Ingrediente cu provenienta agricultura organica.Un produs PREMIUM, certificat organic atat in UE cat si in SUA (USDA Organic certified). Sticla fo..

22.50 Lei25.00 Lei

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PERE - 0,75l / produs in Franta Sale
10% off
10% off

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PERE - 0,75l / produs in Franta

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PERE - 0,75lFara zahar adaugat, fara conservanti.Ingrediente cu provenienta agricultura organica.Un produs PREMIUM, certificat organic atat in UE cat si in SUA (USDA Organic certified..

22.50 Lei25.00 Lei

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PIERSICI - 0,75l / produs in Franta Sale
30% off
30% off

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PIERSICI - 0,75l / produs in Franta

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de PIERSICI - 0,75lFara zahar adaugat, fara conservanti.Ingrediente cu provenienta agricultura organica.Un produs PREMIUM, certificat organic atat in UE cat si in SUA (USDA Organic certi..

17.50 Lei25.00 Lei

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de RODII - 0,75l / produs in Franta Sale
30% off
30% off

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de RODII - 0,75l / produs in Franta

VAL DE FRANCE - Suc de mere organic (BIO), carbonatat, cu aroma de RODII - 0,75l Fara zahar adaugat, fara conservanti.Ingrediente cu provenienta agricultura organica.Un produs PREMIUM, certificat organic atat in UE cat si in SUA (USDA Organic ce..

17.50 Lei25.00 Lei

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de ZMEURA - 0,75l / produs in Franta Sale
10% off
10% off

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de ZMEURA - 0,75l / produs in Franta

VAL DE FRANCE - Suc de MERE organic (BIO), carbonatat, cu aroma de ZMEURA - 0,75l Fara zahar adaugat, fara conservanti.Ingrediente cu provenienta agricultura organica.Un produs PREMIUM, certificat organic atat in UE cat si in SUA (USDA Organic c..

22.50 Lei25.00 Lei

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)