Bere artizanala, origine Belgia

Bere artizanala, origine Belgia

BIERE DU BOUCANIER GOLDEN - bere blonda 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

BIERE DU BOUCANIER GOLDEN - bere blonda 11% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaBiere du Boucanier Golden este o bere artizanala, puternică, tare și plină (gustoasa cu arome puternice), de culoare blond-aurie, potrivita pentru cei care caută arome put..

17.00 Lei

BIERE DU BOUCANIER RED - bere aramie 7% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

BIERE DU BOUCANIER RED - bere aramie 7% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaBiere du Boucanier Red este o bere artizanala, aramie, de culoare rosu-chihlimbar cu un gust rotund, bogat in malt si condimentat care ii ofera un corp fermecător și complex, ..

15.00 Lei

BRIGAND - Bere blonda 9% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

BRIGAND - Bere blonda 9% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaBrigand este o bere belgiana artizanala de fermentatie inalta si refermentare in sticla, de culoare galben-aurie, limpede, efervescenta, cu un cap plin si cremos. Are o aroma de interesanta,..

16.00 Lei

CHERRY CHOUFFE - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

CHERRY CHOUFFE  - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia"Gnomii iubesc berile Chouffe, dar ei apreciază și visinele suculente care cresc în țara lor de zane. In acest an gnomii CHOUFFE au adunat visine și le-au păstrat în ..

17.00 Lei

DUVEL - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

DUVEL - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaDuvel, o bere Ale de calitate mondiala!Secretul gustului amarui subtil a lui Duvel se află în hameiul și drojdiile folosite în timpul procesului de fabricare a berii. Drojdia este cultivat..

14.00 Lei

DUVEL 666 - Bere blonda 6.66% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

DUVEL 666 - Bere blonda 6.66% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaPentru a sarbatori 150 de ani de existența, beraria flamanda Duvel Moortgat a decis sa aduca un omagiu trecutului sau prin lansarea unei noi beri, Duvel 666, care sa fie adresata unei c..

16.00 Lei

DUVEL TRIPEL HOP CITRA - Bere blonda 9.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

DUVEL TRIPEL HOP CITRA o bere noua de exceptie.Numele te poate induce in eroare dar nu vorbim de bere cu lamaie, vorbim de o bere tripel clasica.DUVEL TRIPEL HOP CITRA - Bere blonda 9.5% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaIncepând cu anul 2007, brase..

18.00 Lei

HOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

HOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaHoublon Chouffe este o bere crossover - o interpretare belgiana a Indian Pale Ale (IPA), stil de bere originar din Anglia. Ce inseamana o bere IPA la origini? Inseamna ca la ber..

16.00 Lei

KASTEEL BARISTA - Bere bruna cu ciocolata 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL BARISTA - Bere bruna cu ciocolata 11% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaKasteel Barista Chocolate Quad este succesorul lui Kasteel Winter, o bere sezoniera care a fost intrerupta. Kasteel Barista este o bere de culoare maro intunecata de car..

19.00 Lei

KASTEEL BRUN - Bere bruna 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL BRUN - bere bruna 11% alc. 033l / bere speciala BelgiaKasteel Donker este adevăratul erou al gamei "Kasteel". Se prepară din 1989 și este prima bere Kasteel originală. Numele Kasteel este o referire clară la castelul Ingelmunster deținut de f..

17.00 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - 0,33l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată" ofe..

16.00 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - doza 0.5l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - doza 0,5l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată"..

17.00 Lei

KASTEEL TRIPLE - Bere blonda 11% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL TRIPLE - bere blonda 11% alc, 0.33l / bere speciala BelgiaKasteel Tripel este o triplă adevarata din flamanda vestică, îmbogățită cu hameiul belgian. CEO Braseriei Xavier Van Honsebrouck afirmă ferm că acest Tripel este la fel de solid ca un ..

17.00 Lei

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaLa Chouffe, o bere Blonda Ale din Ardeni. Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a g..

17.00 Lei

MC CHOUFFE - Bere bruna 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

MC CHOUFFE - Bere bruna 8% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaMc Chouffe, o bere bruna, este sora cu berea blonda La Chouffe si a intrat pe piata in anul 1987. Mc Chouffe urmareste sa se pozitioneze undeva la mijloc intre o bere traditionala de abati..

17.00 Lei

MOINETTE - Bere blonda atizanala 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

MOINETTE - Bere blonda atizanala 8.5% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaCa mai toate berile belgiene si aceasta este o bere de fermentie superioara (inalta) si cu refermentare in sticla.Moinette este o bere artizanala clasica belgiana de o culoare b..

17.00 Lei

oferta-speciala-4-beri-belgiene-artizanale-la-pret-special Sale
19% off
19% off

Oferta Speciala - 4 beri belgiene de la braseriile producatorului Duvel Moortgat: Duvel, Maredsous Triple, LaChouffe, Maredsous Bruin - la pret special / bere speciala Belgia

Oferta speciala contine 4 beri artizanale produse de braseriile aflate in proprietatea producatorului Duvel Moortgat: DUVEL, MAREDSOUS TRIPLE, LA CHOUFFE si MAREDSOUS BRUIN la un pret special.O ocazie unica de a incerca diferite tipuri de beri belgie..

48.00 Lei59.00 Lei

bere-artizanala-belgia-chouffe-oferta-speciala-pret Sale
19% off
19% off

Oferta Speciala - 3 beri de la braseria DÁchouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe, Cherry Chouffe - la pret special / bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 3 beri de la braseria D'Achouffe: La Chouffe, Houblon Chouffe, Cherry Chouffe - la un pret specialLA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala BelgiaHOUBLON CHOUFFE - Bere blonda, IPA 9% alc. - 0.33l / bere speciala Belg..

38.00 Lei47.00 Lei

oferta-speciala-4-beri-duvel-bere-blonda-la-pret-special-bere-belgia Sale
21% off
21% off

Oferta Speciala - 4 beri DUVEL - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l - la pret special / bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 4 beri DUVEL - Bere blonda 8.5% alc. - 0.33l - la pret special / bere speciala BelgiaDuvel, o bere Ale de calitate mondiala!Secretul gustului amarui subtil a lui Duvel se află în hameiul și drojdiile folosite în timpul procesului d..

44.00 Lei56.00 Lei

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia Sale
19% off
19% off

Oferta Speciala - 4 beri LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l - la pret special / bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 4 beri LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l - la pret special / bere speciala BelgiaLa Chouffe, o bere Blonda Ale din Ardeni. Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despr..

52.00 Lei64.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri SAISON DUPONT - Bere blonda artizanala, 6.5% alc. - 0.33l - la pret special / bere speciala Belgia Sale
21% off
21% off

Oferta Speciala - 4 beri SAISON DUPONT - Bere blonda artizanala, 6.5% alc. - 0.33l - la pret special / bere speciala Belgia

Oferta Speciala - 4 beri SAISON DUPONT - bere blonda artizanala, 6.5% alcool, 0,33l - la pret special / bere speciala BelgiaCa mai toate berile belgiene si aceasta este o bere de fermentie superioara (inalta) si cu refermentare in sticla.Saison Dupon..

44.00 Lei56.00 Lei

SAISON DUPONT - Bere blonda artizanala, 6.5% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

SAISON DUPONT - bere blonda artizanala, 6.5% alcool, 0,33l / bere speciala BelgiaCa mai toate berile belgiene si aceasta este o bere de fermentie superioara (inalta) si cu refermentare in sticla.Saison Dupont este o bere clasica speciala "ale" belgia..

15.00 Lei

Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)

In Belgia se face o distinctie clara intre berile de tip industrial (pils) gen Jupiler, Stella Artois sau Maes Pils si berile speciale. Berile speciale (artizanale sau craft) difera fata de cele pils prin metoda de productie , mai precis tipul de fermentare, prin gust, aroma, culoare si nu in ultimul rand tarie. De exempu berea belgiana speciala blonda, cunoscuta si ca bere aurie deriva din berea “pale ale”, facuta cu malt pilsner.

Unii specialisti de bere privesc berea blonda si berea aurie ca stiluri distincte, in timp ce altii nu. Berea Duvel este berea belgiana arhetipala, tipica bere belgiana speciala blonda si una dintre cele mai populare beri imbuteliate din tara, binecunoscuta si la nivel international. Numele ei inseamna "diavol".

Mai sunt si alte beri blonde care urmeaza aceeasi tema – de exemplu berile Satan, Lucifer si Iuda. Berea blonda, ca stil de bere este popular in cazul braseriilor valone (zona de sud si sud estul Belgiei), berea Moinette (o bere cu o transparenta usor neclara) fiind cel mai cunoscut exemplu in acest sens. 

Pentru mai multe informatii vezi materialul "Despre berea belgiana" din bara de info generale.