Bauturi racoritoare si functionale

ARCTIC+ Apa cu vitamine si iod - cu aroma de pere si extract de roinita - 600ml

ARCTIC+ Apa cu vitamine si iod - cu aroma de pere si extract de roinita - 600mlBautura necarbogazoasa realizata cu apa minerala naturala, plata si suc de fructe din concentrat 20%, cu aroma de pere, extract de roinita si adaos de vitamine (niacina-B3..

6.25 Lei

ARCTIC+ Apa cu vitamine si magneziu - cu aroma de grapefruit - 600ml

ARCTIC+ Apa cu vitamine si magneziu - cu aroma de grapefruit - 600mlBautura necarbogazoasa realizata cu apa minerala naturala, plata si suc de fructe din concentrat 20%, cu aroma de grapefruit si adaos de vitamine (niacina-B3, biotina-B7, acid folic-..

6.25 Lei

ARCTIC+ Apa cu vitamine si seleniu - cu aroma de mandarine - 600ml

ARCTIC+ Apa cu vitamine si seleniu - cu aroma de mandarine - 600mlBautura necarbogazoasa realizata cu apa minerala naturala, plata si suc de fructe din concentrat 20%, cu aroma de mandarine si adaos de vitamine (niacina-B3, biotina-B7, acid folic-B9,..

6.25 Lei

ARCTIC+ Apa cu vitamine si zinc - cu aroma de ananas - 600ml

ARCTIC+ Apa cu vitamine si zinc - cu aroma de ananas - 600mlBautura necarbogazoasa realizata cu apa minerala naturala, plata si suc de fructe din concentrat 20%, cu aroma de ananas si adaos de vitamine (niacina-B3, biotina-B7, acid folic-B9, B6, B12)..

6.25 Lei

ARCTIC+ Isotonic cu vitamine - cu aroma de lamaie - 750ml

ARCTIC+ Isotonic cu vitamine - cu aroma de lamaie - 750mlBautura izotonica necarbogazoasa cu aroma de lamaie si adaos de vitamine (niacina-vitamina B3, vitamina B6, biotina-vitamina B7). Contine zahar si indulcitori. Este sursa de fenilalaninaSolutii..

6.90 Lei

ARCTIC+ Isotonic cu vitamine - cu aroma de multifruct - 750ml

ARCTIC+ Isotonic cu vitamine - cu aroma de multifruct - 750mlBautura izotonica necarbogazoasa cu aroma de fructe si adaos de vitamine (niacina-vitamina B3, vitamina B6, biotina-vitamina B7). Contine zahar si indulcitori. Este sursa de fenilalaninaSol..

6.90 Lei

ARCTIC+ Isotonic cu vitamine - ZERO zahar - cu aroma de zmeura si grapefruit - 750ml

ARCTIC+ Isotonic cu vitamine - ZERO zahar - cu aroma de zmeura si grapefruit - 750mlBautura izotonica necarbogazoasa fara adaos de ZAHAR, cu aroma de fructe, adaos de vitamine (niacina-vitamina B3, vitamina B6, biotina-vitamina B7). Contine indulcito..

6.90 Lei

BLACK ROCK - Bautura carbogazoasa cu aroma Italian Spritz 0% alc. doza - 250ml / produs in Kosovo

BLACK ROCK - Bautura carbogazoasa cu aroma Italian Spritz 0% alc. doza - 250ml / produs in KosovoClasicul Spritz Italian, fara alcool...

8.00 Lei

BLACK ROCK - Bautura carbogazoasa cu aroma Whiskey & Cola 0% alc. doza - 250ml / produs in Kosovo

BLACK ROCK - Bautura carbogazoasa cu aroma Whiskey & Cola 0% alc. doza - 250ml / produs in KosovoClasicul Whiskey & Cola, fara alcool...

8.00 Lei

DADA - Bautura cu aroma de capsuni, carbonatata - 330ml / produs in Franta DADA - Bautura cu aroma de capsuni, carbonatata - 330ml / produs in Franta Sale

DADA - Bautura cu aroma de capsuni, carbonatata - 330ml / produs in Franta

DADA - Bautura cu aroma de capsuni, carbonatata - 330ml / produs in FrantaFara zahar adaugat. Indulcit cu fructoza.Dada este o bautura carbonatata cu aroma de capsuni irezistibil de racoritare intr-un ambalaj modern. Designul distractiv si colorat de..

9.50 Lei
6 buc. 8.00 Lei / buc.

DADA - Bautura cu aroma de mere, carbonatata - 330ml / produs in Franta DADA - Bautura cu aroma de mere, carbonatata - 330ml / produs in Franta Sale

DADA - Bautura cu aroma de mere, carbonatata - 330ml / produs in Franta

DADA - Bautura cu aroma de mere, carbonatata - 330ml / produs in FrantaFara zahar adaugat. Indulcit cu fructoza.Dada este o bautura carbonatata cu aroma de mere irezistibil de racoritare intr-un ambalaj modern. Designul distractiv si colorat de pe cu..

9.50 Lei
6 buc. 8.00 Lei / buc.

DADA - Bautura cu aroma de piersica, carbonatata - 330ml / produs in Franta DADA - Bautura cu aroma de piersica, carbonatata - 330ml / produs in Franta Sale

DADA - Bautura cu aroma de piersica, carbonatata - 330ml / produs in Franta

DADA - Bautura cu aroma de piersica, carbonatata - 330ml / produs in FrantaFara zahar adaugat. Indulcit cu fructoza.Dada este o bautura carbonatata cu aroma de piersica irezistibil de racoritare intr-un ambalaj modern. Designul distractiv si colorat ..

9.50 Lei
6 buc. 8.00 Lei / buc.

OXFAM - Cola BIO - 0.33l / produs in Belgia OXFAM - Cola BIO - 0.33l / produs in Belgia Sale

OXFAM - Cola BIO - 0.33l / produs in Belgia

Oxfam - bautura carbogazoasa Cola, cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in to..

11.00 Lei
12 buc. 9.35 Lei / buc.

OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia Sale

OXFAM - Limonada BIO - 0.33l / produs in Belgia

Oxfam - Limonada carbogazoasa cu ingrediente provenind din agricultura organica.Oxfam este o companie infiintata cu scopul de a mobiliza societatea civila pentru a eradica saracia la nivel gobal. Oxfam se implicata activ in diverse actiuni in toata l..

11.00 Lei
12 buc. 9.35 Lei / buc.

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - sticla 0.33l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - sticla 0.33l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele..

7.00 Lei

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - sticla 1l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala carbonatata - sticla 1l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele ca..

12.00 Lei

San Bernardo - Apa minerala naturala plata - sticla 0.33l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala plata - sticla 0.33l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele care ..

7.00 Lei

San Bernardo - Apa minerala naturala plata - sticla 1l / produs in Italia

San Bernardo - Apa minerala naturala plata - sticla 1l / produs in ItaliaDesignul sticlei a fost special facut de catre cunoscutul designer Giorgetto Giugiaro (designerul lui Ferrari), atat forma sticlei (forma de picatura) cat si elementele care apa..

12.00 Lei

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lamaie si menta - 0.75l / produs in Italia San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lamaie si menta - 0.75l / produs in Italia Sale
20% off
20% off

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lamaie si menta - 0.75l / produs in Italia

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lamaie si menta - 0.75l / produs in ItaliaBautura carbonatata din apa minerala San Bernardo cu lamaie si menta. Printre putinele bauturi carbonatate care au la baza apa minerala naturala 100%. Se serveste rece,..

8.40 Lei10.50 Lei

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lime si ghimbir - 0.75l / produs in Italia San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lime si ghimbir - 0.75l / produs in Italia Sale
30% off
30% off

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lime si ghimbir - 0.75l / produs in Italia

San Bernardo Bi - Bautura carbonatata - Lime si ghimbir - 0.75l / produs in ItaliaBautura carbonatata din apa minerala San Bernardo cu lime si ghimbir. Printre putinele bauturi carbonatate care au la baza apa minerala naturala 100%. Se serveste rece,..

7.35 Lei10.50 Lei

THAI COCO - Bautura de cocos cu aroma de banane (fara zahar adaugat) - 0.280l / produs in Thailanda

THAI COCO - Bautura de cocos cu aroma de banane (fara zahar adaugat) - 0.280l / produs in ThailandaThai Coco Coconut Beverage este cea mai buna bautura facuta din amestec de preparat culinar din cocos si apa de cocos de cea mai buna calitate cu diver..

8.90 Lei

THAI COCO - Bautura de cocos cu aroma de capsuni (fara zahar adaugat) - 0.280l / produs in Thailanda

THAI COCO - Bautura de cocos cu aroma de capsuni (fara zahar adaugat) - 0.280l / produs in ThailandaThai Coco Coconut Beverage este cea mai buna bautura facuta din amestec de preparat culinar din cocos si apa de cocos de cea mai buna calitate cu dive..

8.90 Lei

THAI COCO - Bautura de cocos cu aroma de ciocolata (fara zahar adaugat) - 0.280l / produs in Thailanda

THAI COCO - Bautura de cocos cu aroma de ciocolata (fara zahar adaugat) - 0.280l / produs in ThailandaThai Coco Coconut Beverage este cea mai buna bautura facuta din amestec de preparat culinar din cocos si apa de cocos de cea mai buna calitate cu di..

8.90 Lei

USTRONIANKA - Apa minerala plata Junior - pet 330ml

USTRONIANKA - Apa minerala plata Junior - pet 330mlApa minerala naturala Junior Ustronianka necarbogazoasa, cu sport-cap. Continut mediu de minerale, supusa procesului de filtrare si aerare. Cu 3 designuri diferite, atractive pentru copii.Continut to..

3.00 Lei

Afişare 1 - 24 din 28 (2 pagini)