Bere artizanala cu fructe, origine Belgia

Bere artizanala cu fructe, origine Belgia

CHERRY CHOUFFE - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

CHERRY CHOUFFE  - Bere rosie, cu visine, 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia"Gnomii iubesc berile Chouffe, dar ei apreciază și visinele suculente care cresc în țara lor de zane. In acest an gnomii CHOUFFE au adunat visine și le-au păstrat în ..

17.00 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - 0,33l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată" ofe..

16.00 Lei

KASTEEL ROUGE - Bere aramie 8% alc. - doza 0.5l / bere speciala Belgia

KASTEEL ROUGE - bere aramie 8% alc. - doza 0,5l / bere speciala BelgiaKasteel Rouge este în principal un "amestec" de două produse artizanale de calitate, Kasteel Donker și un lichior de cireșe. Berea a fost lansată în 2008 și este cea mai "fructată"..

17.00 Lei

LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l / bere BelgiaLiefmans Fruitesse este o bere lejera, cu suc de fructe (mix de cirese, afine, soc, capsuni, zmeura), maturata cu cirese, care se serveste cu gheata. Liefmans, la origini este o bere produsa din div..

14.00 Lei

liefmans-fruitesee-oferta-speciala-bere-fructe-artizanala-belgia Sale
29% off
29% off

Oferta Speciala - 2 beri LIEFMANS FRUITESSE - bere artizanala cu fructe + 1 pahar Liefmans/ bere Belgia

Oferta Speciala - LIEFMANS FRUITESSE 3,8% alc, 2 sticle 0,25l si un pahar de bere Liefmans. Acest produs nu este permanent pe stoc, diaponibilitate de cateva ori pe an.Liefmans este o bere lejera, cu suc de fructe (mix de cirese, afine, soc, capsuni,..

24.00 Lei34.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri cu fructe: 2 Cherry Chouffe + 2 Liefmans Fruitesse - la pret special - beri artizanala cu fructe / bere Belgia Sale
21% off
21% off

Oferta Speciala - 4 beri cu fructe: 2 Cherry Chouffe + 2 Liefmans Fruitesse - la pret special - beri artizanala cu fructe / bere Belgia

Oferta Speciala de bere fructata: 2 sticle Cherry Chouffe 8% alc. 0,33l + 2 sticle Liefmans Fruitesse 3,8% alc. 0,25l la pret special.Acest produs nu este permanent pe stoc, diaponibilitate de cateva ori pe an.LIEFMANS FRUITESSE cu 3,8% alc. este o b..

44.00 Lei56.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l - la pret special / bere Belgia Sale
17% off
17% off

Oferta Speciala - 4 beri LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l - la pret special / bere Belgia

Oferta Speciala - 4 beri LIEFMANS FRUITESSE - 3.8% alc. - 0.25l - la pret special / bere BelgiaLiefmans Fruitesse este o bere lejera, cu suc de fructe (mix de cirese, afine, soc, capsuni, zmeura), maturata cu cirese, care se serveste cu gheata. Liefm..

40.00 Lei48.00 Lei

Oferta Speciala - 4 beri ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l - la pret special / bere Belgia Sale
21% off
21% off

Oferta Speciala - 4 beri ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l - la pret special / bere Belgia

Oferta Speciala - 4 beri ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l - la pret special / bere BelgiaSt. Louis Premium Kriek este un kriekenbier, o bere de cirese realizata pe baza de lambic. Un sfert din Sf. Louis Premium Kriek este suc..

44.00 Lei56.00 Lei

ST LOUIS PREMIUM FRAMBOISE - Bere cu zmeura 2.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

ST LOUIS PREMIUM FRAMBOISE - Bere cu zmeura 2.8% alc. - 0.25l / bere BelgiaBerea St. Louis Premium Framboise este o bere de fructe bazată pe tradiționalele gueuze lambic. În timpul procesului de fabricare a berii se adaugă 25% suc, obținut din zmeura..

15.00 Lei

ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l / bere Belgia

ST LOUIS PREMIUM KRIEK - Bere cu cirese 3.2% alc. - 0.25l / bere BelgiaSt. Louis Premium Kriek este un kriekenbier, o bere de cirese realizata pe baza de lambic. Un sfert din Sf. Louis Premium Kriek este sucul de cirese Obacinska krieken. In prealabi..

14.00 Lei

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Berile cu fructe pe baza de Lambic sunt unice in lume. Aceste beri sunt produse de sute de ani doar in jurul orasului Bruxelles. Berea de tip "Lambic' este obtinuta fara adaos de drodie, prin fermentatia naturala a bacteriilor prezente in timpul iernii in aerul din regiunea Bruxelles. Berea astfel obtinuta este apoi pusa la invechit in butoaie de lemn pentru o perioada de minim un an. Amestecata cu alte Lambic-uri de diverse maturatii ea devine o bere tip "Gueuze", o bere acidulata si racoritoare fara sa fie amara, cum se facea inainte de aparitia si extinderea masiva a berilor 'lager'. Berea Gueuze este numita de catre unii specialisti de bere 'champagne de Bruxelles ". Amestecata cu cirese sau zmeura ea se transforma in "Kriek" si "Framboise", beri lejere de vara, foarte placute

Unele fabrici de bere care nu sunt producatori de bere Lambic, produc bere de fructe printr-un proces similar cu cel al berii Lambic de fructe. Multi producatori de bere cu fermentatie inalta, cum ar fi producatorii de beri belgiene blonde, bere amber si bere bruna flamanda, in general producatori care produc beri care trec printr-un proces de fermentare in mai multe etape, au inceput sa produca beri cu fructe. Procesul incepe dupa prima fermentare a mustului de bere, cand uneori se adauga zahar pentru a se refermenta berea in butoaie de lemn. Ca sa produca berea de fructe, fructul, sucul de fructe sau siropul de fructe se adauga in loc de zahar la prima fermentare, inainte de refermentarea in butoaie. Aceste beri pot fi denumite beri limbic cu fructe sau beri de fructe, in functie de tipul primei fermentari.

Berile cu fructe NU sunt beri 'Radler'. Berea care are sirop de fructe sau limonada de fructe adaugata dupa fermentatia finala, cu alte cuvinte ca o aroma, se numeste "Radlers" ("Shandy" in Marea Britanie) cu siguranta nu bere cu fructe. 

Pentru mai multe informatii vezi materialul "Despre berea belgiana" din bara de info generale.