TERMNATURE


GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de branza chedar- 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de branza chedar- 60g / produs in ThailandaGrinny Cheese Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu branza chedar adevarata. Savureaza gustul deli..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de ceai Cha-Thai - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de ceai Cha-Thai - 60g / produs in ThailandaGrinny Cha-Thai Milk Tea Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu pudra de ceai cha-thai adevarata. ..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de ceai verde matcha - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de ceai verde matcha - 60g / produs in ThailandaGrinny Matcha Green Tea Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu pudra de ceai verde matcha adev..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de durian - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de durian - 60g / produs in ThailandaGrinny Durian Durian Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu durian adevarat. Savureaza gustul delicios si..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de mango - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de mango - 60g / produs in ThailandaGrinny Mango Tango Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu mango adevarat. Savureaza gustul delicios si aci..

10.00 Lei

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de smantana si ceapa - 60g / produs in Thailanda

GRINNY - Pernute din cereale cu umplutura de smantana si ceapa - 60g / produs in ThailandaGrinny Sour Cream Onion Bite sunt facute din orez jasmine brun autentic. Produs copt, nu prajit. Fiecare pernuta este umpluta cu crema de smantana si ceapa adev..

10.00 Lei

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de banane - 40g / produs in Thailanda

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de banane - 40g / produs in Thailanda"Mananca, joaca, invata.” O alimentatie buna este esentiala pentru ca copilul tau sa creasca corect si sa duca o viata sanatoasa. Fara conservanti. Fara coloranti ..

12.00 Lei

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de capsuni - 40g / produs in Thailanda

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de capsuni - 40g / produs in Thailanda"Mananca, joaca, invata.” O alimentatie buna este esentiala pentru ca copilul tau sa creasca corect si sa duca o viata sanatoasa. Fara conservanti. Fara coloranti..

12.00 Lei

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de mar si brocoli - 40g / produs in Thailanda

GRINNY TEETHERS - Snack din cereale cu aroma de mar si brocoli - 40g / produs in Thailanda"Mananca, joaca, invata.” O alimentatie buna este esentiala pentru ca copilul tau sa creasca corect si sa duca o viata sanatoasa. Fara conservanti. Fara co..

12.00 Lei

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)