BENEDIKTINER HELL - Bere blonda lager 5.0% alc. doza - 0.5l / bere de abatie Germania

BENEDIKTINER HELL - Bere blonda lager 5.0% alc. doza - 0.5l / bere de abatie Germania

  • 9.00 Lei

BENEDIKTINER HELL - Bere blonda lager 5.0% alc. doza - 0.5l / bere de abatie Germania

Benediktiner Hell este o bere de grau, blonda, germana.  O bere cu un caracter delicat si efervescent, cu o dulceata de malt si note blande de hamei care creeaza o senzatie speciala in gura si un postgust placut de hamei. Notele fructate de mere si note de ierburi aromatice de munte fac aroma cu atat mai placuta si mai intensa. Berea are un parfum delicat plin de arome dulci, fructate si dulci-amare, inclusiv miere ușoara, cereale coapte, mere galbene si hamei.

Orasul idilic Ettal din Bavaria este casa braseriei Benediktiner Weissbrau GmbH si prima fabrica de bere benedictina. In aerul curat al muntelui, la 877 de metri deasupra nivelului marii, calugarii benedictini au trait, lucrat si s-au rugat la Abatia Ettal de mai bine de 600 de ani. Ei isi fac timp sa se bucure de tot binele care ii inconjoara si au cea mai mare grija si respect in toate actiunile lor. Valorile lor nu reprezinta doar stilul de viata al calugarilor benedictini, ci le influenteaza si stilul de preparare al berii.

Berea de grau Benediktiner este produsa in parteneriat intre Bitburger Brewery Group și Benediktiner Weissbrau GmbH. Berile sunt produse dupa retete benedictine originale, folosind drojdie speciala de bere din satul Ettal. Berea este produsa sub licenta de la Benediktiner Weissbrau GmbH in orașul Lich.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, drojdie