English Tea Shop - Ceai BIO - Because You're Amazing - mix de 5 sortimente de ceai  37g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Because You're Amazing - mix de 5 sortimente de ceai 37g - plicuri / produs in Sri Lanka

  • 17.10 Lei

  • 19.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO - Because You're Amazing - mix de 5 sortimente de ceai  37g - 20 plicuri / produs in Sri Lanka

Un mix de 5 sortimente ceai BIO, premium. Dupa cum o spune si numele, acest produs este dezvoltat de English Tea Shop special sa te ajute sa faci un cadou special persoanelor dragi tie, sa faci o declaratie cu gust si aroma, "say something with tea". Ceaiurile alese pentru acest mix sunt unele dintre cele mai apreciate ceaiuri: 

- Ceai Negru Darjeeling, 

- Ceai Alb, Scortisoara, Matcha & Ghimbir

- Ceai Rooibos, Ciocolata & Vanilie

- Ceai super berries: ceai de Hibiscus, Rooibos, Capsuni, Coacaze si Zmeura

- Ceai Happy Me: Ceai de Lemongrass, Mar, coji de Portocale si Mirodenii.

Toate ingredientele provin din agricutura organica. 

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme sa experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de catre consumatorii de ceai din toata lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune si cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toata lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade Sri Lanka. Toti fermierii sunt acreditati BIO sau in curs de acreditare.

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar in inima superputerii in domeniul ceaiului, insula Sri Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile traditionale de fabricare a ceaiului verificate in timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor, membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentati specialisti in ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Ceai Negru Darjeeling, ingrediente: Ceai negru Darjeeling eco (100%). Ceai Alb, Matcha & Scortisoara, ingrediente: Ceai alb eco (56%), scortisoara eco (32%), pudra de matcha eco (10%), ghimbir eco (2%) Ceai Ciocolata, Rooibos & Vanilie, ingrediente: Ceai rooibos eco (88.5%), bucati de cacao eco (6%), arome naturale (5%), pastai de vanilie eco Ceai Super Berries, ingrediente: Hibiscus eco (63%), rooibos eco (19%), arome naturale (5%), menta eco (4%), zmeura eco (3%), capsuni eco (3%), coacaze eco (3%) Ceai Happy Me, ingrediente: Lemongrass eco (34%), mar eco (22%), coji de portocale eco (14%), radacina de ghimbir eco (12%), cardamom eco (8%), coriandru eco (4%), scortisoara eco (4%), petale de galbenele eco (2%) Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale
Etichete: English Tea Shop