English Tea Shop - Ceai BIO - Rooibos - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

English Tea Shop - Ceai BIO - Rooibos - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

  • 17.00 Lei

English Tea Shop - Ceai BIO Rooibos - 40g - plicuri / produs in Sri Lanka

Ceai rooibos pur, 100% organic. Un ceai natural fara cafeina, cu o aroma distincta, dulceaga, cu nuante de nuci. Contine mai putin de jumatate din taninele pe care le are un ceai obisnuit (acestea dau gustul clasic, usor amarui). Este un ceai deosebit de bogat in antioxidanti, substante care combat radicalii liberi din corp si are calitati antispasmodice, antiinflamatoare si antialergenice. Problemele de sanatate care pot fi rezolvate consumand acest ceai sunt mutiple si includ durerile de cap, colicile, astmul, febra-fanului si insomnia. Este benefic si in tratarea pancreatitelor si calmeaza durerile cauzate de refluxul gastric. 

Dupa cum o spune si numele, English Tea Shop este este o marca Englezeasca de ceaiuri de calitate premium. Si daca nici englezii nu se pricep la ceaiuri, atunci cine?

English Tea Shop nu se teme să experimenteze si sa dezvolte diferite gusturi/tipuri de ceaiuri si infuzii de ceai in diverse combinatii cu fructe uscate si flori/plante cu diverse proprietati. Aceste ceaiuri si infuzii sunt apreciate de către consumatorii de ceai din toată lumea. 

English Tea Shop foloseste numai cele mai bune şi cele mai gustoase ingrediente, preluate direct de la fermierii din toată lumea, majoritatea provenind din agricultura ecologica si fairtrade.  

In plus, English Tea Shop are unitatea de productie chiar în inima superputerii în domeniul ceaiului, insula Srí Lanka, fapt pentru care se poate baza pe tehnicile tradiţionale de fabricare a ceaiului verificate în timp. Si ca totul sa mearga ceas, asa cum le place englezilor,  membrii echipei English Tea Shop sunt unii dintre cei mai experimentaţi specialişti în ceai din lume.

Informatii produs
Ingrediente Rooibos natural, 100% organic. Toate ingredientele sunt crescute si procesate ecologic. Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-026
Valori nutritionale
Etichete: English Tea Shop