ST LOUIS PREMIUM FRAMBOISE - Bere cu zmeura 2.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

ST LOUIS PREMIUM FRAMBOISE - Bere cu zmeura 2.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

  • 14.00 Lei

ST LOUIS PREMIUM FRAMBOISE - Bere cu zmeura 2.8% alc. - 0.25l / bere Belgia

Berea St. Louis Premium Framboise este o bere de fructe bazată pe tradiționalele gueuze lambic. În timpul procesului de fabricare a berii se adaugă 25% suc, obținut din zmeura Willamette. Berea are o aromă unică între sirop și dulceată de zmeură un gust pronunțat dulce, temperat de aciditate, cu un final relativ sec. St Louis Premium Framboise va atrage iubitorii de bere de toate vârstele grație volumului modest de alcool și a caracterului său fructat.

Berile cu fructe pe baza de Lambic sunt unice in lume. Berea de tip "Lambic' este obtinuta fara adaos de drojdie, prin fermentatia naturala a bacteriilor prezente in timpul iernii in aerul din regiunea Bruxel. Berea astfel obtinuta este apoi pusa la invechit in butoaie de lemn pentru o perioada de minim un an. Amestecata cu alte Lambic-uri de diverse maturatii ea devine o bere tip "Gueuze", o bere acidulata si racoritoare fara sa fie amara, cum se facea inainte de aparitia si extinderea masiva a berilor 'lager'. Berea Gueuze este numita de catre unii specialisti de bere 'champagne de Bruxelles ". Amestecata cu cirese sau zmeura ea se transforma in "Kriek" si "Framboise", beri lejere de vara, foarte placute.

Informatii produs
Ingrediente apă, malț de orz, grâu, suc de zmeura (25%), zahăr, hamei, arome, îndulcitori (steviol glicozide din stevia), antioxidanți (acid ascorbic).
Valori nutritionale
Etichete: ST LOUIS