LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

  • 17.00 Lei

LA CHOUFFE - Bere blonda 8% alc. - 0.33l / bere speciala Belgia

La Chouffe, o bere Blonda Ale din Ardeni. Braseria D'Achouffe este așezată pe dealurile verzi în inima munților Ardeni belgieni, o locație despre care se zvonește că este casa mistică a gnomilor Chouffe. Braseria a fost fondată in 1982, iar in timp berile speciale produse aici au câștigat o recunoaștere și loialitate pasională în multe țări din întreaga lume. Produsul emblematic al braseriei este bere LA CHOUFFE: o bere ale blond aurie, cu parfum de hamei si o aromă distinctă de fructe proaspete, cu note lejere de cuisoare si inflexiuni de malt. O bere cu un gust amar pronunțat, sec, ușor dulce, cu note discrete de mirodenii, ințepator și astringent.

La sfârșitul anilor '70, Pierre Gobron și Christian Bauweraerts s-au angajat într-o încercare de a produce beri de specialitate, deosebite de orice bere disponibila în acel moment. La 27 august 1982, primul lot din LA CHOUFFE a fost terminat și "Voila!". Berile de la braseria D’Achouffe sunt acum disponibile în mai mult de 20 de țări din întreaga lume.

La mijlocul anului 2006, Gobron și Bauweraerts au ales să încredințeze viitorul indragitilor gnomi lui Duvel Moortgat, ambii fondatorii ramanand încă implicați în operațiunile de fabricare a berii.

* RetuRO - ambalaj cu garantie. La pretul articolului se adauga 50bani/ambalaj (sticla, doza, pet)

Informatii produs
Ingrediente apa, malt de orz, hamei, drojdie de bere, zahar invertit, coriandru.
Valori nutritionale
Etichete: CHOUFFE